FOTBAL  »  NATIONALA  »  FARUL

Toată suflarea fotbalistică a așteptat răspunsul lui Gică Hagi » Mesajul transmis după Farul - Botoșani

Gică Hagi, la meciul de retragere al Generației de Aur. Foto: Imago
Gică Hagi, la meciul de retragere al Generației de Aur. Foto: Imago

Articol de , - Publicat duminica, 28 iulie 2024 21:40 / Actualizat duminica, 28 iulie 2024 22:06

Imediat după partida cu FC Botoșani, Gică Hagi (59 ani) a fost criptic privind propunerea FRF pentru postul de selecționer.

Cel mai așteptat moment al meciului Farul - FC Botoșani a fost declarația lui Gică Hagi. „Regele” era așteptat să ofere verdictul în privința ofertei de la echipa națională. A amânat răspunsul pentru mâine.

Gică Hagi: „O să auziți mâine”

„Eu am acceptat proiectul la Farul. Asta am acceptat sau, mai bine zis, l-am început în urmă cu doi ani. O să auziți mâine lucrul acesta.

Voi scrie un comunicat și atât, nu vreau să spun acum. Trebuie să sun președintele, trebuie să fie primul căruia îi voi comunica. Îi voi spune lui, apoi o să știți și voi, însă Farul este un aspect foarte important pentru mine”, a declarat managerul tehnic al constănțenilor la flash-interviu.

„Concluziile sunt dure, e un moment greu, nu ne așteptam. Trebuie să înveți din astfel de momente, să fii mai bun și să știi unde ai greșit. Am făcut unele greșeli mari, aceasta este cauza pentru care am avut aceste rezultate slabe.

Fotbalul e fotbalul, nimeni nu știe, este o necunoscută. Ce ai făcut ieri nu mai e valabil astăzi. Trebuie readusă echipa la nivelul de dinainte. În fotbal, totul durează o zi, inclusiv succesul. Am dominat 99% din meci, ei au avut o singură ocazie. Am avut 100 ocazii, însă stăm prost în ultimii 30 metri, nu suntem fini, nu vedem poarta”, a mai declarat acesta.

Gică Hagi a negociat și în 2021 cu echipa națională

La finalul lui 2021, când Mirel Rădoi și-a dat demisia de la echipa națională a României, Gică Hagi s-a aflat pe lista posibililor înlocuitori, alături de alte nume grele precum Mircea Lucescu și Ladislau Boloni.

Atunci, Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu „Regele” nu doar pentru a-i propune postul, ci și pentru a căuta o eventuală rezolvare a situației sale. Fiind finanțator la Farul, s-ar fi aflat într-un conflict de interese dacă ar fi acceptat rolul de selecționer.

La mai bine de două decenii de când a părăsit banca tehnică a „tricolorilor”, Hagi a refuzat oferta din dorința de a continua proiectul de la malul mării.

„Am spus că dacă sunt acţionar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculaţii. Am stat două ore şi am discutat, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situaţia asta de până acum”.

  • Ca antrenor, Hagi a cucerit două trofee de campion, unul cu Viitorul (2017) și unul cu Farul (2023). Mai are în palmares Cupa României în 2019, Cupa Turciei cu Galatasaray în 2005 și Supercupa României în 2020.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
Superliga
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
„Să ne faceți statuie!” » 26 de ani mai târziu, dorința lui Gică Hagi a fost îndeplinită! Monumentul a fost inaugurat astăzi
Nationala
„Să ne faceți statuie!” » 26 de ani mai târziu, dorința lui Gică Hagi a fost îndeplinită! Monumentul a fost inaugurat astăzi
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (30)
brera30
brera30  •  29 Iulie 2024, 10:11

Care toata "suflarea fotbalistica"? Nimeni nu il asteapta, doar lingaii de langa el, atat.

_Van_Basten
_Van_Basten  •  29 Iulie 2024, 09:01
Postat de BindenDanDat pe 28 Iulie 2024, 22:35

Bastenitos, dacă ăsta nu e răsfăț, atunci eu nu știu ce e!

"Fotbalul e fotbalul, nimeni nu știe, este o necunoscută." Daca nici asta nu e poezie care sa-ti gadile simturile precum ciripitul pasarelelor intr-o dimineata racoroasa de vara, Vardy, atunci nu stiu ce-ar putea fi. Traiasca Regele!

luter
luter  •  29 Iulie 2024, 08:40

SA FIE BINE ,NU AI CE CAUTA LA NATIONALA ,SA FIE BINE ,ESTI INCAPABIL SA FII ANTRENOR LA LOTUL ROMANIEI .RAMAI LA FARU C-TA ,UNDE AI BAGAT BANI SI SUFLET ,RESTUL, NU NE MAI nenoroci inca o data te rog .

Vezi toate comentariile (30)
Comentează