FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMANIA, 26 MARTIE, LA ZENICA, DE LA ORA 20:15

Ioan Becali: "Toată lumea ştie că Mircea Lucescu a spus că Mutu a vîndut meciul din Serbia"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 martie 2011 20:18

Ioan Becali a spus că Mircea Lucescu a lansat zvonul conform căruia Mutu ar fi vîndut meciul cu Serbia. Totodată, fostul agent FIFA vede o echipă a României cu patru atacanţi în teren.

"Mutu vrea să arate suporterilor că are de luat o revanşă. Sper să fie ajutat de întregul colectiv şi să ne întoarcem cu trei puncte din Bosnia. Nu cred că el şi Răzvan au stat prea mult la poveşti, s-au înţeles din priviri şi amîndoi ştiu că echipa trebuie să cîştige. Eu văd o echipă cu Mutu, Zicu, Marica şi Stancu în primul 11, doar aşa putem să dăm goluri repede", a spus Becali la GSP TV.

Acesta a vorbit şi despre motivul pentru care atacantul nu mai fost convocat de Răzvan Lucescu: " Mircea Lucescu a spus că Mutu a vîndut meciul României cu Serbia. Toată lumea ştie că a spus că au fost lucruri necurate şi lor nu le mai scoate nimeni din cap că Mutu a fost blat la meciul contra sîrbilor".

Meciul se dispută sîmbătă la ora 20:15, în direct pe Pro Tv şi liveTEXT pe GSP.RO

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (16)
sibelius
sibelius  •  23 Martie 2011, 17:44
Postat de jorginho pe 21 Martie 2011, 21:08

Cand vorbesti despre Mircea Lucescu ar trebui ca inainte sa adaugi cuvantul DOMNUL.... mai Becali, ca nu te tragi tu de sireturi cu domnul Mircea Lucescu!Numai din atata lucru cine inca nu si-a dat seama cine esti poate intelege mult.Domnul Mircea Lucescu poate spune ce vrea el si cand vrea el despre orice echipa romaneasca si despre Nationala Romaniei,pentru ca ARE ACEST DREPT.SI L-A CASTIGAT!Tu cine esti?N-ai sa vezi nici un "procurator" in Italia,Spania,Germania,Franta,Anglia samd care sa fie atat intrebat despre cum vede el echipa nationala din tara respectiva sau sa dea declaratii despre selectioneri,antrenori samd.Numai in Romania e posibil sa fie tratat ca un "GURU&quo

Ia sa o mai lasam moarta cu "domnul". Nu contesta nimeni proasta crestere a bisnitarilor de jucatori, dar nici "nea" Mircea nu e vreun sfant.

barbulescu_ion
barbulescu_ion  •  21 Martie 2011, 23:55

Este jenant ca gazduitzi in paginile GSP sectziunea Nationala inaintea acestor meciuri importante ale echipei natzionale a Romaniei opinia unui NIMENI cum este acest Giovani Becali.De asemeni am vazut shi la GSP TV aceeashi ineptzie a aceluiashi "nimeni" Pretindetzi ca va pasa de sport,poate prea mult.Eu care urmaresc cu sufletul la gura de aici de departe tot ce se intimpla in sportul romanesc,cred..ca nu va pasa deloc!Nu este nevoie sa va creasca RATTINGUL caci suntetzi aproape singuri pe piatza .Ar trebui sa va ashezati in genunchi in fatza tuturor sportivilor (tuturor) echipelor Natzionale ale Romaniei,dvs. ii improscati cu noroi.Profesionalism shi patriotism domnilor! H

alpin
alpin  •  21 Martie 2011, 22:32

Obisnuita voma a clanului Becali! A sa trage apa!! Urgent!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează