FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SLOVACIA 1-1

Momente vesele şi amare cu Victor Piţurcă în timpul partidei cu Slovacia: "Gicule! Băi Gicule! Nu înţelege! :)"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 15 august 2013 22:12

Selecţionerul şi-a smuls părul din cap la ratările "tricolorilor", i-a luat cel mai adesea "la ţintă" pe Grozav şi Hoban şi a stîrnit hazul cînd şi-a pierdut cuvintele în faţa neputinţei din teren.

Cînd stană de piatră, cînd vulcan oltenesc: acestea sînt posturile cu care ne-a obişnuit Piţurcă pe banca "naţionalei". La remiza cu slovacii, erorile din teren l-au înfuriat, dar a avut şi vorbe bune pentru puţinele reuşite: indecizia fotbaliştilor l-a scos însă din minţi şi a amuzat spectatorii din tribune!

Bun şi-aşa cu Latovlevici
Cronologic, prima victimă a fost Latovlevici: de la "fii mai atent!", Piţi a trecut iute la gesturi de lehamite. Enervat că stelistul nu acoperă în jumătatea proprie, i-a cerut să paseze precaut, spre Lazăr. "Lato" a centrat spre careul advers şi i-a ieşit: "Băi, spre Lazăăăr! A... bine şi aşa, bravo, bravo, Lato!", a replicat antrenorul în rîsetele fanilor.

Cum s-a lipit Maxim de lovituri libere
Lovitură liberă pentru România, Torje şi Maxim se reped în acelaşi timp să execute. "Piticule, tu baţi! Şi dacă tu baţi, Maxim pleacă de acolo!", lansează Piţi mesajul. Torje trimite mult peste poartă, nici şut, nici centrare: "Gata, Piticule! De-acum încolo bate Maxim", a urlat selecţionerul.

Neagoe, prelungirea lui Piţi
Prestaţia lui Hoban a fost cea mai analizată de Piţurcă. "Strînge, mă, mai mult!", "Vino înapoi!", "Pleci prea tîrziu!", a răsunat aproape nonstop de pe bancă. Exasperat că pe teren nu se transpun indicaţiile, secundul Neagoe a devenit o adevărată portavoce, repetînd la cîteva secunde, dar pe ton mai înalt, aceleaşi cuvinte pe care le rostea Piţi!

Perplex cu Grozav
Măţel a primit cele mai multe felicitări în momentul în care a fost schimbat, iar Grozav l-a înnebunit pe Piţi în minutele în care a fost folosit. După ce mai multe indicaţii i-au fost ignorate, Piţurcă s-a rezumat să strige doar "Băăăi Giculeee!", în mai multe rînduri. Finalmente, dezarmat, s-a întors spre bancă: "Nu înţelege. Chiar n-am ce să-i fac!".

Lobonţ atenţionează tinerii
Într-o declaraţie publică făcută ieri, Bogdan Lobonţ se arată nedumerit de reacţia fanilor în finalul partidei cu Slovacia şi reasigură suporterii români de dăruirea "tricolorilor".

În acelaşi timp, portarul trimite o săgeată spre colegii mai tineri de la lot: "Am dreptul să le spun, colegial, că nu vor putea ajunge jucători importanţi şi respectaţi dacă nu se vor sacrifica, dacă nu vor fi modeşti şi dacă nu vor fi conştienţi că nu joacă doar pentru ei, ci şi, dacă nu chiar în egală măsură, pentru români".

Lobby ar fi fost nemulţumit tocmai de implicarea lui Grozav, intrat în joc în repriza secundă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Are 40 de meciuri în Liga Campionilor și pune tunurile pe Gigi Becali: „E ca la poker, arată cărțile!” + Remarcat clar de la FCSB: „E cel mai bun! Poate să facă pasul la o echipă mai mare”
Superliga
Are 40 de meciuri în Liga Campionilor și pune tunurile pe Gigi Becali: „E ca la poker, arată cărțile!” + Remarcat clar de la FCSB: „E cel mai bun! Poate să facă pasul la o echipă mai mare”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (26)
matrixfx
matrixfx  •  16 August 2013, 12:45
Postat de vasile_89 pe 16 August 2013, 12:01

Ideea ca Ajax a fost eliminata si trebuie sa batem Olanda ii total nebuna 1 Ajax s-a concentrat 100% pe campionat sezonul ala,aia vroia antrenorul 2 Olanda are un jucator precum Van Persie care a fost jucatorul principal de la Man U,si cel mai bun marcator in Anglia ,Huntelar golgheter in Germania de 2 ori ,Robben ,Van der Vart etc Apoi pe cine avem noi undeva titulari ,avem niste rezerve la echipe de mana a doua . Slovacia are de bine de rau pe Skrtel cotat la 25 mil ,titular la Liverpool de ani buni si ofertat de Barca ,si Hamsic care era cotat la 40 mil in ultimul timp Diferenta dintre jucatorii nostri si ai lor s-a vazut cand s-a intonat imnul,al lor isi rupeau plamanii ai nostri?

Da, sunt stelist, nu ma ascund si cred ca e echipa momentului cum au fost altadata Dinamo sau Univ C. Ce performanta a facut Steaua acum? Uite, anul trecut a trecut cu brio de cupe, a descalificat Ajax, a batut Chelsea acasa si au jucat de la egal cu ei 60 de min la Londra. Echipa care e de calibrul lui Man U. la care faceai referire. Anul acesta ai vazut meciurile din preliminariile LC. E o performanta dupa neputiinta din ultimii ani, nu crezi? Multi vb de jucatori de la Real, etc, dar echipele cu care pierde/remizeaza Piti nu au niste supervalori in echipa sau ti se pare ca cei care-i intalneste sunt Mesi, Ronaldo,,, cred ca jucatorii Stelei sunt peste unguri sau turci, nu?

alexxmr
alexxmr  •  16 August 2013, 12:23
Postat de polistul68 pe 16 August 2013, 12:10

Alearga si la nationala...Alto a gresit la pozitionare, chiar nu s-a vazut ? el a tratat sueprficial fazele..si asta vine din lipsa de concentrare si din lipsa meciurilor cu adevarat tari...el a crezut ca joaca cu Poli sau cu Viitorul...

Aha , am vazut ce a alergat la bara alora din minutul 4 . Hai sa nu ne mintim singuri , iar la gol a fost greseala de pozitionare . Dar cand managerul echipei tale de club se bate cu pumnu in piept ca tu esti nr 1 ca fundas dreapta in fotbalul european , lumea se asteapta sa vada ceva de la tine .

alexxmr
alexxmr  •  16 August 2013, 12:20
Postat de mytzu pe 16 August 2013, 12:11

eu cred ca nici un stelist nu se omoara cu firea la nationala. cum nu se omoara nici un fotbalist care vine....n-ai vazut cum au jucat toti? parca voiau sa plece din teren cat mai repede.

Cred ca e mana lu` mImI ..de multe ori a declarat ca romania are sperante la baraj datorita jucatorilor de la Steaua , sa fim seriosi in afara de Chiriches mai nimeni nu a rupt gura targului ..a , era sa uit si Chipciu , a jucat putin dar a fost de folos . Si sincer nu vad de ce il cheama pe Nicolita la nationala ..pe Tanase la fel si Grozav , baietii astia chiar nu ajuta cu nimic in jocul lor . Preferam sa`l vad pe Rusescu in locul lu` Marica . Si multe alte chestii .

Vezi toate comentariile (26)
Comentează