FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

CORESPONDENȚĂ DIN MUNCHEN Răzvan Marin, pregătit de luptă înainte de România - Olanda: „Gata să facem lucruri mari!” + Ce spune despre antrenamentul ratat

Răzvan Marin / Foto: Imago +49   FOTO
Răzvan Marin / Foto: Imago

Articol de , - Publicat luni, 01 iulie 2024 18:28 / Actualizat luni, 01 iulie 2024 19:18

Răzvan Marin (28 de ani), autor a două goluri pentru România în grupele Euro 2024, a prefațat duelul cu Olanda din optimile competiției, programat marți, ora 19:00.

Răzvan Marin a punctat în victoria cu Ucraina, 3-0, și a înscris unicul gol „tricolor” contra Slovaciei, în remiza care a confirmat calificarea României în optimile Euro 2024.

Mijlocașul legitimat la Cagliari, în Serie A, a participat la conferința de presă dinainte de România - Olanda, în sala din Allianz Arena (Munchen), la stânga selecționerului Edi Iordănescu.

Răzvan Marin, înainte de România - Olanda: „Stăm foarte bine mental, suntem pregătiți pentru lucruri mari”

„Știam foarte bine odată ce ne-am calificat la Euro că așteptările vor fi mult mai mari din partea tuturor. Cu siguranță acum sunt și mai mari, dar cred că mental stăm foarte bine, rezistăm acestei presiuni, acestor așteptări. Suntem pregătiți să facem lucruri mari.

Înainte de toate, îmi doresc foarte mult să câștigăm meciul, ca să trecem mai departe pentru noi și pentru România.

Dacă voi dormi? Da, trebuie să mă odihnesc, să fiu 100% pentru meci. Glumesc. Suntem pregătiți, așteptările sunt mult mai mari, dar ne-am pregătit foarte bine toată această săptămână, am avut 6 zile de recuperare și sunt sigur că cine va intra mâine pe teren va da totul pentru a califica România mai departe.

Cel mai important este ca echipa să câștige. Am realizat primul nostru obiectiv, să ieșim din grupe. Mă bucur că am ajutat prin realizări, prin evoluții bune. Cum am mai spus, îmi doresc doar ca România să ajungă cât mai departe”, a afirmat Răzvan Marin.

Răzvan Marin: „Sunt bine, la 100%”

Răzvan a lipsit de la antrenamentul de vineri. O răceală l-a ținut pe tușă, dar între timp s-a refăcut și este pregătit pentru o nouă aparție:

Sunt bine, a fost doar o mică răceală, dar acum sunt bine, la 100%. Sunt gata să dau totul pe teren mâine”.

Referitor la selecționata batavă, el a spus că „știm foarte bine ce fel de jucători are naționala Olandei, de top, care joacă la cele mai bune echipe din lume. Poate au avut un start mai greu la acest Campionat European, dar trebuie să ne vedem de treaba noastră, să ne concentrăm la ce avem noi de făcut”.

Am învățat multe lucruri din perioada la Ajax, dar am trecut mai departe, face parte din trecut. Sunt fericit că am jucat acolo, am învățat foarte multe lucruri.

Nu e neapărat un avantaj că am jucat în Olanda, la echipa națională este diferit. Îmi amintesc că era o ligă dificilă, dar la echipa națională lucrurile stau diferit.

- Răzvan Marin, mijlocaș România

Citește și:

Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
4 pentru România! Cine vine selecționer dacă Edward Iordănescu nu semnează » Soluția „Briliantul” și alte 3 variante ȘOC în culise
Nationala
4 pentru România! Cine vine selecționer dacă Edward Iordănescu nu semnează » Soluția „Briliantul” și alte 3 variante ȘOC în culise
5 statistici frapante: în 98% dintre cazuri, primul gol al Olandei este apărat! + „Tricolorul” care a pierdut TOATE cele 11 dueluri cu adversarul direct
Nationala
5 statistici frapante: în 98% dintre cazuri, primul gol al Olandei este apărat! + „Tricolorul” care a pierdut TOATE cele 11 dueluri cu adversarul direct

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează