FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

CORESPONDENȚĂ GSP DIN GERMANIA Încrederea e la cote maxime înainte de Belgia - România: „Ne-am câștigat dreptul”

Conferință de presă Florinel Coman FOTO Andrei Crăițoiu (GSP.RO)
Conferință de presă Florinel Coman FOTO Andrei Crăițoiu (GSP.RO)

Articol de , - Publicat joi, 20 iunie 2024 11:35 / Actualizat joi, 20 iunie 2024 19:08

Titular în meciul cu Ucraina (3-0), Florinel Coman a susținut azi o scurtă conferință de presă la Akon Arena, locul în care România se antrenează pe durata EURO 2024.

  • Belgia - România se joacă pe 22 mai, de la ora 22:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro
  • Reporterii Gazetei Sporturilor se vor afla pe stadionul Koln, de unde vor transmite cele mai importante detalii
  • Belgia - România va fi transmis la TV pe ProTV și la Radio România Actualități

Extrema de 26 de ani a vorbit despre importanța victoriei din partida de debut și a prefațat și al doilea meci de la turneul final, cel cu Belgia, echipă învinsă în primul meci, 0-1 cu Slovacia.

Florinel Coman, impresionat de fani: „Mă bucur că au venit la meciul cu Ucraina”

„Cu Ucraina a fost o atmosferă senzațională. Nu am mai întâlnit așa ceva. Când vezi un stadion plin, când vezi cum cântă fanii imnul. La final a fost un sentiment senzațional, erau toate familiile împreună. S-a creat și acolo un grup. Ne-au încercat lacrimile la final, am văzut fani plângând, am văzut fani bucuroși. E un sentiment unic.

Mă bucur că fanii au venit la meci, că ne-au susținut și au crezut în noi. Veneam după două amicale nu foarte bune. Lumea nu cred că mai avea încredere în noi, dar mă bucur că fanii venit să ne încurajeze. Am avut tăria de a trece peste acele critici, am știut să gestionăm acele critici..

Înainte de meci, toată lumea trebuie să fie pregătită să joace. Uitați situația care a fost, Mihăilă nu s-a simțit bine. Dimineața mi s-a comunicat că voi juca în echipa de start și am fost și mai încrezător”, a spus Florinel Coman în startul conferinței de presă.

M-am pus în slujba echipei. Având în față un adversar tare, era clar că unitatea grupului să-și spună cuvântul. Și așa s-a întâmplat.

– Florinel Coman

Florinel Coman: „ Ne-am câștigat dreptul de a crede în noi”

Acesta a continuat, vorbind de duelul cu Belgia: „Belgia e o echipă foarte puternică. Am făcut o analiză scurtă, am văzut ce jucători de calitate are. Dar pentru noi, unitatea e foarte importantă. Avem jucători care pot decide meciul cu o execuție, dar se pot și sacrifica și alerga 90 de minute. Important nu e cine marchează, ci ca România să facă o figură frumoasă și să iasă din grupe. Ne-am câștigat dreptul de a crede în noi”.

Întrebat de punctele slabele ale adversarilor, a răspuns amuzant: „Nu pot să vă spun acum, vă dați seama”.

VIDEO. GSP a vorbit cu fanii naționalei după ce România a învins categoric Ucraina la EURO: „Să vină Belgia. O batem”

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (2)
danglumetu
danglumetu  •  20 Iunie 2024, 13:39

observati ca dupa primul meci hagi sr. n-a facut niciun comentariu, e clar ca i-a cazut greu o victorie fara fiu-sau! dar, nici ziaristii nu l-au deranjat pe ''rege''! nu stiu de ce a ajuns nr 10 la ianis, dar e rusinos ca a acceptat! cit despre banderola, alta mare rusine, cel putin 6-7 jucatori sint mai indreptatiti sa o poarte! cred ca sintem unicat pe glob cu rusinea ca nr 10 e...rezerva, desi printisorul e foarte tantos si plin de importanta cu el pe spate! chiar si mult prea desele interventii in presa ale lui ianis sint disproportionate in raport cu aportul lui real din teren! ambii hagi cred ca se roaga sa se retraga odata stanciu de la ''nationala''!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  20 Iunie 2024, 13:34

Cam mult apare in gesepe imaginea lui Florinel! E oare printre jucatorii reprezentativi ai Nationalei? Nicidecum. Mai usor, baieti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează