FOTBAL  »  NATIONALA  »  SLOVACIA - ROMÂNIA

„Meciul rușinii! Să nu fiți surprinși” » Alerta dată în Belgia înainte de România - Slovacia

Andrei Burcă, în duel cu Romelu Lukaku în România - Belgia 0-2. Sursă foto: Imago
Andrei Burcă, în duel cu Romelu Lukaku în România - Belgia 0-2. Sursă foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 07:18 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 09:00

Înaintea partidelor decisive pentru optimile de finală din Grupa E, disputate astăzi concomitent de la ora 19:00, presa belgiană lansează un avertisment în ceea ce privește disputa dintre Slovacia și România, care va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV.

În cazul unui rezultat de egalitate la Frankfurt, „tricolorii” și selecționata lui Francesco Calzona, locul 45 FIFA, vor merge braț la braț în „optimi”.

Belgienii scriu despre „meciul rușinii”: „Să nu fiți surprinși dacă nu plouă cu goluri”

„În paralel cu Ucraina - Belgia, trebuie să aruncăm un ochi și la ce se întâmplă la Frankfurt, între Slovacia și România. Poate fi meciul rușinii. Să nu fiți surprinși dacă nu plouă cu goluri!

Grupele Campionatului European sunt aproape de final, iar un lucru este cert: patru puncte de pe locul trei sunt suficiente pentru a te califica în optimi din Grupa E.

Acest lucru vine cu implicații serioase pentru selecționata Belgiei, ținând cont de faptul că Slovacia și România sunt sigure de optimi în caz de egalitate în meciul direct.

În cel mai rău caz, o victorie fie a Belgiei, fie a Ucrainei, ar trimite-o pe respectiva pe primul loc, în timp ce România ar termina a doua, iar Slovacia pe trei”, scriu belgienii de la walfoot.

„Nu e nevoie să îi întrebăm pe români sau slovaci acest lucru. Nimeni nu va recunoaște că asta este în mintea tuturor. În acest caz, lucrurile se complică pentru Belgia. Ucraina va risca mai mult pentru a evita ultimul loc. O victorie ar Slovaciei ne-ar garanta locul trei.

Totuși, dacă scorul rămâne egal pentru mult timp, iar Ucraina va reuși să marcheze, ne vom găsi în postura în care trebuie să revenim de pe ultimul loc”, mai scriu belgienii.

2În cazul în care România ar termina pe locul secund în Grupa E, „tricolorii” ar da piept cu Franța în optimile de finală

VIDEO. Selecționerul Edi Iordănescu este ultra-încrezător înainte de „decisivul” cu Slovacia: „Vrem să terminăm pe primul loc”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Handbal
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (23)
Basarab1948
Basarab1948  •  26 Iunie 2024, 14:56

Le e cam frica!Daca-i bat malorușii,iar românii și slovacii termina egal,Belgia merge in...vacanța!Ma repede!Sa ne mulțumeasca!

Dan19861986
Dan19861986  •  26 Iunie 2024, 12:01

Pana una alta Belgia ne-a batut de o maniera categorica deci pot scrie ce vor despre noi e dreptul lor . Noi ar trebuii sa ne urmarim interesul si sa incercam sa castigam grupa , personal nu cred ca Belgia o sa bata Ucraina deci cu o victorie deseara evitam Franta si deci o eliminare 99% figure in optimi. Am incredere in echipa noastra si pana la urma care e scopul sa iesi din grupa daca in optimi sti ca ai sanse de 0-1% sa te califici mai departe . Eu zic ca un egal nu ne avantajeaza si Slovacii par foarte abordsbili nu au nici macar un singur jucator de speriat in echipa iar ca si forts de grup sunt sub noi din cum s-au prezentat pana acum

tristan
tristan  •  26 Iunie 2024, 11:57

Mari ipocriti.Daca erau ei in situatia asta , cum ar fi pus problema?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează