FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Victor Piţurcă şi-a numit succesorul pe banca echipei naţionale! Variantă surpriză: "Ar fi o satisfacţie pentru mine"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 iulie 2014 17:56

Selecţionerul Victor Piţurcă a vorbit despre plecarea sa de la echipa naţională, numind antrenorul cel mai potrivit care să îi ia locul. "Piţi" dă şi argumentele pentru care această mutare ar fi una reuşită. 

"Dacă după mine vine Loţi, aş avea cea mai mare satisfacţie. Sper din tot sufletul să fie aşa şi chiar să vină atunci cînd îmi termin eu treaba.

Pentru echipa României, oricînd un om atît de valoros şi experimentat ar fi mai mult decît util.

De fiecare dată şi-a demonstrat valoarea, oriunde şi în orice funcţie. Plus că munceşte şi el toată ziua pentru fotbal", a spus Victor Piţurcă pentru site-ul FRF.

László Bölöni mai fost selecţionerul României în perioada 2000-2001.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (20)
daculliber
daculliber  •  05 Iulie 2014, 22:56

De ce nu pleaca acum barbugiul? Ce mai asteapta pina in 2016? Un nou esec, dealtfel foarte previzibil?Prosti sintem noi, ca-l tinem!

mihai_bn
mihai_bn  •  04 Iulie 2014, 22:50
Postat de dlq1 pe 04 Iulie 2014, 20:54

...cred ca habar n-ai ca au fost colegi de camera la Steaua si ca erau byni prieteni de la sah < caci amandoi jucau binisor SAH ! Acum nu stiu daca mai faceau si alte alea dar un lucru e cert erau (si cred ca si acum mai sunt) prieteni !

Da` Iovan si Bumbescu n-au fost prieteni la catarama, practic frati şi au ajuns sa se balacareasca mai rau ca porcii? Daca noi, microbistii de rand, vedem cat de rudimentar si invechit e antrenorul Piturca, cat de arogant si de infatuat e omul Piturca, chiar crezi ca unul ca Bölöni nu vede ce pramatie e Victoraş? Ce respect sincer si adevarat poate avea unul care a mai facut totusi scoli de antrenori prin Franta, a antrenat in Franta, a castigat cupe si campionate in Belgia si Portugalia etc. pentru unu` ca "nea Piţi", iesit de pe bancile prestigioasei scoli de antrenori a prietenului Riciu? L-am auzit pe Loţi vorbind de antrenorul Piturca...declaratii de complezenţă!

helioglobalus
helioglobalus  •  04 Iulie 2014, 21:41
Postat de sange_alb.rosu pe 04 Iulie 2014, 18:43

Pai tu ti-ai terminat treaba cu fotbalul inainte sa te apuci de jucat. Singura faza memorabila din cariera lui Pizzzdurca e din meciul cu Galatasaray, cand a dat gol cu ceafa. Portarul a degajat fiz in ceafa lui piti. Piti a facut cativa pasi inainte ca un om caruia is se da un sut in fund si mingea a ricosat in poarta. Totusi, arbitrul a anulat golul pentru nu stiu ce motiv.

ştia ce o să devină!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează