GSP.RO  »  ESPORTS  »  GAMING

Dezvoltatorii Warhammer 40,000: Space Marine 2 confirmă că seria va continua după lansarea fantastică: DLC, un sequel, sau ambele?

Warhammer / Foto: Imago
Warhammer / Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2024, 11:05 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2024 11:05

Datorită lansării de succes a Space Marine 2, viitorul francizei pare mult mai sigur, după cum au confirmat recent dezvoltatorii. Dar va trebui să așteptăm un sequel, sau ar putea fi DLC în curs de pregătire?

La scurt timp după lansare, directorul de creație al Focus Entertainment, Tim Willits, a anunțat că vor continua să lucreze la franciza Space Marine într-o anumită formă. Acest lucru se datorează în mare parte vânzărilor mari și unei primiri pozitive.

Studioul Space Marine este liber să „viseze mai mult” după lansarea de succes

Space Marine 2 este unul dintre cele mai mari jocuri Warhammer lansate vreodată. Ceea ce deschide acum ușa pentru studio să „viseze mai mult”, a spus Willits într-un interviu cu IGN.

Ceea ce vrea să spună prin asta este că ei pot și vor continua să dezvolte franciza:

„Directorul nostru de joc, Dmitry Grigorenko, a propus câteva idei de poveste care ar putea fi fie DLC, fie un sequel”. Dar înainte să vă entuziasmați prea tare, a adăugat el pe bună dreptate: „Acest joc este de două săptămâni. Trebuie doar să lăsăm praful să se așeze. Dar pot spune cu încredere că nu ne vom dezamăgi fanii Warhammer în viitor. Este un succes prea mare!”

Întrebarea acum este simplă, vom primi expansiuni și DLC, sau anunță o continuare?

În mod interesant, planul inițial post-lansare, care includea noi misiuni, moduri, hărți, inamici și arme, s-a schimbat. Tim Willits a spus că planul va primi unele „ajustări”. Acum, nu este clar cum vor arăta aceste ajustări, dar suntem cu siguranță încântați.

Când a fost întrebat despre o a treia serie de jocuri și cum vin ideile pentru aceasta, el a răspuns:

„Da, da, da! Există atât de multe facțiuni diferite... există și alte capitole, care sunt interesante...”

Suntem încrezători că un al treilea joc este pe drum, dar pe baza faptului că fac „ajustări” la foaia de parcurs post-lansare, credem că ne putem aștepta și la DLC-uri mai mari până atunci.

Este minunat să vedem că jucătorii și dezvoltatorii sunt atât de mulțumiți de joc și cu siguranță și noi suntem nerăbdători să vedem viitorul seriei. Chiar și streamerii, care sunt de obicei cei mai cinici, îl numesc unul dintre cele mai bune jocuri din acest an.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Walter Zenga aproape să accepte cel mai bizar contract din carieră » Cu ce echipă ar putea semna
Campionate
Walter Zenga aproape să accepte cel mai bizar contract din carieră » Cu ce echipă ar putea semna
Omul de încredere al lui Mititelu și-a schimbat look-ul și a fost prezentat la noua echipă: „Primul care m-a căutat după despărțirea de FCU Craiova”
Liga 4
Omul de încredere al lui Mititelu și-a schimbat look-ul și a fost prezentat la noua echipă: „Primul care m-a căutat după despărțirea de FCU Craiova”
CFR Cluj a aflat verdictul în procesul de la TAS » Decizia FIFA a fost întoarsă
Superliga
CFR Cluj a aflat verdictul în procesul de la TAS » Decizia FIFA a fost întoarsă

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează