Alte știri din fotbal
„Asta e cel mai important pentru mine!” » Ce a remarcat Marius Șumudică la finalul victoriei din Cupa României
2
Ședință de urgență în Bănie! Rotaru a schimbat planurile, Gâlcă e forțat să plece » Cine poate sta pe bancă la Universitatea Craiova - FCSB
1
Liviu Ciobotariu, nemulțumit de meciul cu Rapid: „Nu este ok. Trebuie să analizez foarte bine”
0
Rapid, start cu dreptul în Cupa României Betano » Boupendza și Pop au adus victoria la Botoșani
8
Știri din fotbal internațional
Atletico Madrid, aproape de o rușine în Cupa Spaniei! Salvată de jucătorul pe care a plătit aproape 100 de milioane de euro
0
Gazzetta dello Sport, articol amplu despre Horațiu Moldovan: „Portarul renașterii lui Sassuolo”
0
Discurs electrizant al tânărului antrenor de la Ajax: „Cei din autocar joacă dându-și viața pentru club. Rămâneți alături de noi, ajutați-ne și continuați să ne susțineți!”
0
Florinel Coman, decisiv în victoria lui Al-Gharafa » La ce cifre a ajuns fostul jucător de la FCSB
3
Lifestyle
Anunțul făcut de Valentina Pelinel după 6 ani de căsnicie cu Cristi Borcea: „Am ajutor, așa este, însă eu sunt cea care se ocupă în cea mai mare parte de tot”
0
Cuplul care a atras toate privirile la Gala Balonului de Aur » S-au cunoscut prin intermediul Wandei Nara
2
Cea mai sexy nevastă de fotbalist din România a șocat cu ultima apariție în public » Probleme mari: „Sunt la un pas de anorexie, el mi-a spus să fiu mai atentă”
10
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
15
Interlopul Casius Clay din Brăila a fost prins după opt ani de când a ...
Libertatea
Rublev, un rus cu probleme cu capul: au apărut imaginile șocante ale crizei ...
Adevărul
Mircea Rednic a întârziat la conferinţa de presă. Motivul trist: ”Vin de la ...
ObservatorNews
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Domnul are un job normal. Antrenamentele cu copii le face din plăcere și din dragoste pentru sport. Omul face, exact aia ce românul nu pricepe... că el doar nu e "freier".
Nu ai înțeles nimic !
continuare AMFB nu doreste, nu ca nu poate , sa intervina si sa rezolve acest lucru: nici arbitrul si nici reprezentantul AMFB nu face o verificare intre legitimatia de joc si copii prezenti - pur si simplu nu vor - copilul meu are pe legitimatie poza de acum 4 ani, de cind i s-a facut legitimatia (la 6 ani - acum are 10 ). La fiecare 6 luni achitam o taxa si AMFB vizeaza legitimatia, dar poza nu o schimba . Exista o platforma ( www.frf-ajf.ro) unde ar trebui sa fie lotul , cu pozele copiilor - este goala. Nu am reusit sa inteleg care este interesul AMFB sa mentina aceasta stare stupida - nu pot sa cred ca nu pot sa rezolve problema. Este foarte simplu : Pasul 1 : la fiecare meci antrenorul care intocmeste fisa de joc cu numele jucatorilor si varsta ar trebui sa aiba o sectiune despre prevederile legale referitoare la fals si uz de fals unde sa semneze - este fapta penala . Pasul 2 - la fiecare meci sa se faca verificarea legitimatiilor vs copii. Pasul 3 - fisa respectiva sa fie predata in copie catre reprezentantii celor 2 echipe dupa meci . Pasul 4 - loturile sa fie publice pe platforma AMFB In cazul turneelor organizate de X sau Y unde vin echipe din tara situatia este mai grava, daca pe copiii din Bucuresti, de ex, ii cunosti dupa 2-3 ani , pe cei din alte judete nici o sansa - vin si cu 2 ani mai mari . Sint multe de spus - in 6 ani am vazut multe , in ambele sporturi. O incheiere optimista : in fiecare weekend in Bucuresti peste 400 de echipe j
Domnul muncește 8 ore pe zi, apoi merge din plăcere( voluntar), și antrenează o grupă de copii ! Einfach so ! Dacă nu ai înțeles nici acum, o să-ți desenez...!
La ce bun aceste comentarii a unora în vreme ce ele sunt șterse de către autor sau X tovarăși ? Numai scrieți nimic, pierdeți vremea , nu se merită .
Buna ziua Am 2 copii, o fata de 12 ani care face tenis de +5 ani, clasata in primele 75 la nivel national si un baiat de 10 ani , care face fotbal de aproape 6 ani , iar de 4 ani participa la campionatele AMFB. Sint multe lucruri de spus, felicit GSP pentru initiativa , dar astept cu interes urmatoarele episoade - sper sa atingeti si punctele fierbinti. La tenis absolut totul este suportat de parinti - si costurile nu sint mici deloc. Federatia de tenis ( FRT) nu exista , nu se implica, nu conteaza. Cluburile organizeaza concursuri saptaminale sub egida FRT - de multe ori doar pentru taxa de inscriere ( intre 100 si 200 ron) - cu o organizare execrabila - meciurile sint programate complet aiurea, slot de cite o ora pentru un meci la 12 ani , ca sa incapa multi participanti - 48 sau 64 ca fiecare categorie - intirzieri si de cite 2 - 3 ore fata de programare. Alta anomalie - turneele sint programate incepand de sambata pina miercuri sau joi. Copiii care castiga meciurile si acced spre sferturi, semifinale si finale trebuie sa joace luni, marti , miercuri si eventual joi - in timpul scolii, ca nu tine nimeni cont de scoala - ni se spune direct de catre organizatori : ori scoala ori tenis . Cu cit copilul este mai bun la tenis cu atit trebuie sa lipseasca mai mult de la scoala!!! La fotbal platim la fel, tot, dar costurile sint mult mai mici. Ce e bun: competitie cu meciuri in fiecare weekend. Ce e prost: utilizarea prin fals a copiilor cu varsta mai mare .
Diferenţa este, în ceea ce priveşte cheltuielile, că aici antrenorii prestează o muncă voluntară, în cazul meu săptămânal de circa 15 ore(antrenamente, meciuri, turnee samd). domnul din ce traieste?
Un aspect important e: banii de la buget sunt bani strânși de la cetățeni prin taxe și impozite cu scopul de a oferi un nivel de viata superior. Că e vorba de guvern, sau de primarii, pot da directii și moduri corecte de consum. Sa luam exemplu mersului cu bicicleta. Avem scuza ca nu sunt piste de biciclete. Dar legislație avem? De fapt legislația care sa încurajeze mersul cu bicicleta lipseste. Cand are un biciclist prioritate în fața unui autoturism? Alta intrebare ar fi: de ce sunt asa nervoși conducătorii auto in trafic? Atata timp cat scoala nu integrează activități extrasportive , ca și sportul, într-un concept mai larg de educație, vorbim degeaba de restul. Sportul nu e un drum spre succes. Sportul e un drum spre o educație ce aduce succes.
Felicitari pentru articol si discutii, ar trebuii mai des astfel de discutii poate ajung si la cine trebuie. Eu unul m-am saturat de echipe precum Clinceni, Chiajna ce apar pt ca vrea primarul comisioane din transferuri se mananca milioane de la comunitate si in 4 ani se desfiinteaza iar la copii si juniori se fac niste contracte cu academiile de parca iti vinzi copilul. .. Asa ca prefer mai mult pentru copii si mai putin spre deloc pentru echipe fantome sustinutede primarii si ministere.
...e bine sa faci sport ...numai ca in Romania toti dar absolut toti conducatorii nostri gandesc ca si Mihai Popescu ...au infrastructura ...terenuri de fotbal ,de tenis ,sali de handbal si baschet ...sa plateasca parintii ...noi nu dam bani la sport ...din buget se aloca din ce in ce mai putini bani ...si ne miram de ce nu sunt medalii la Olimpiada. ... te duci la primul ministru si ii spui argumentele lui Costel Baciu ,apoi dai si exemplu lui Vlad Popescu din Germania...ce face primul mistru ...oricare ar fie el ...te asculta intelegator si da din cap...da,da...si face tot nu,nu ... apoi iti spune ca n a vrut majoritatea ministrilor ...ca i au sarit in cap ...iar dam bani la sport ?...dar la aparare ...dar la agricultura ...la justitie ...la aceia cu pensii mici ...etc ...etc ...sa mai puna si parintii ca tara i saraca ...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.