INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ROMÂNIA - BELGIA

Plecat cu avionul personal la Euro 2024, Șucu a rezolvat o problemă stringentă de la Rapid » Plătește doar 100.000 de euro

Dan Șucu +6   FOTO
Dan Șucu

Articol de , - Publicat vineri, 21 iunie 2024 21:26 / Actualizat vineri, 21 iunie 2024 22:06

Dan Șucu, patronul Rapidului, va fi în tribunele stadionului din Koln, la fel cum s-a întâmplat și cu Ucraina, la Munchen. Acesta va face deplasarea cu o aeronavă Gulfstream de 12 locuri, achiziționată recent.

„Boss”-ul din Giulești a achiziționat aeronava alături de alți doi oameni de afaceri, fiind vorba despre un Gulfstream G200, SN-0288, care oferă locuri de lux pentru maximum zece pasageri. Costul unei astfel de achiziții se ridică la opt milioane de dolari.

Dan Șucu, cu avionul privat la Koln. Va fi însoțit și de Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului

Aeronava lui Șucu poate zbura fără escală din Marea Britanie în SUA, iar în aceasta vor fi soția și cei doi băieți, dar și Viorel Moldovan, noul președinte din Giulești.

Prima dată când Șucu a folosit avionul a fost pentru o deplasare la Cluj, la partida pierdută de formația alb-vișinie în compania celor de la CFR Cluj în play-off.

+1 FOTO

Rapid va rezilia cu Djokovic

Conform surselor GSP, săptămâna viitoare se va rezilia contractul cu Djokovic, cel mai probabil, care evoluează la Rapid din perioada de mercato invernal, când a fost transferat de la rivala FCSB.

Acesta mai avea contract cu Rapid și sezonul viitor, însă se pare că părțile au ajuns la un consens. Acesta va primi 100.000 euro din contractul de 250.000, bani pe care urma să îi încaseze dacă ar fi rămas sub comanda lui Neil Lennon și în sezonul viitor.

Avem nevoie de mai mulți jucători cu experiență, vrem o bază de astfel de jucători. Trebuie să avem răbdare, lucrăm din greu la crearea unui lot competitiv, poate o să mai avem jucători noi săptămâna viitoare. Eu cred că ne mai trebuie un număr șase, un mijlocaș central, un fundaș central și o variantă pentru banda dreaptă. Vrem să există o competiție pe posturi. Ne interesăm și de aducerea unui portar, având și patru sau cinci variante în acest sens. Ca antrenor, îți dorești cât mai multe variante, dar nu poți să le ai pe toate.

- Neil Lennon, antrenor Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Campionate
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”
Liga 2
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
Superliga
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (2)
666piturca
666piturca  •  21 Iunie 2024, 23:09

În mod evident, Nenea Șucu vrea să revoluționeze clubul Rapid din temelii. S-au dus vremurile cu alergatul pe șine… Atât de 1986 la urma urmei, o vreme când rapizii nici măcar nu știau că Steaua (adică CSA, cum ar zice Catalynn22) le pica așa, mai greu la stomac. Acum, “avem” avion personal. Dacă treaba nu merge, după alte șapte înfrângeri consecutive, Nenea Șucu îl poate invita la ora actuală pe Nenea Nelu Lemon în avionul personal și îi poate prezenta orașul Sinaia de exemplu, văzut de sus, fără parașută. This is pure class, boys…

username_2
username_2  •  21 Iunie 2024, 23:07

Rareș Ilie, Sefer, Dugandzic, Moldovan plus două-tri mobile și gata avionu...da sper că-i avion electric, altfel nu mai salvăm planeta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează