GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RAPID

UPDATE Omul care a vrut să cumpere Rapidul a fost reţinut pentru 29 de zile

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 16:20

UPDATE 16:20 / Antena 3 anunţă că în urma audierilor de azi la la Curtea de Apel Bucureşti, Gruia Stoica a fost reţinut pentru 29 de zile.

***

Omul care a vrut să cumpere Rapidul, Gruia Stoica a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii DNA, fiind adus în cătuşe, şi va fi prezentat azi Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, iar avocatul Doru Boştină a primit interdicţie de a părăsi ţara, acesta fiind acuzat de trafic de influenţă.

Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), este urmărit penal pentru cumpărare de influenţă, după ce i-ar fi dat avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie pentru transportarea cărbunelui, organizată de Complexul Energetic Oltenia (CEO), la care participa şi GFR.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie susţin că există indicii şi probe la dosar din care rezultă că Gruia Stoica ar fi săvârşit fapte antisociale, cu caracter grav, iar lăsarea acestuia în libertate ar putea periclita ordinea publică.

Anul trecut, Gruia Stoica s-a arătat extrem de interesat de a cumpăra Rapidul, el chiar participînd la cîteva runde de negocieri cu George Copos. 
Totuşi, omul de afaceri a renunţat justificînd alegerea: "Sînt multe semne de întrebare în cadrul auditului preliminar".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Superliga
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (21)
realrapid
realrapid  •  31 Ianuarie 2014, 20:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

te rog nu mai poci numele campioanei la furat,steoaia...

sorineldobre
sorineldobre  •  31 Ianuarie 2014, 08:55

daca intra in faliment si se desfiinteaza Rapidul sau o trimit astia in liga a 5 -a renunt si eu la fotbalul romanesc . si asa de ani buni nu mai vad decat fotbal englez , spaniol si mai nou german adica fotbal adevarat. . ma mai uitam la noi cand era un meci al rapidului dar si atunci mai mult ca sa urmaresc scorul si daca se juca si ceva fotbal chiar ma uitam tot meciul . e totusi prima dragoste !

ertyuiop
ertyuiop  •  30 Ianuarie 2014, 21:51
Postat de steaua1986forever pe 30 Ianuarie 2014, 17:59

hopa....s-au desteptat si rapidistii intr-un final... bravo ma, eu am zis asta din primul moment si am primit injuraturi minunate aici (care nu au fost niciodata sterse de administratori, probabil si ei rapidisti la randul lor). Aia 2 sunt niste faliti care isi fac reclama pe spinarea voastra....stati sa vedeti ca daca scapati de faliment zilele astea se intoarce nea Georgel (anticomunistul convins) ca sa "salveze" echipa. Daca dati faliment, lasa injuraturile pe umerii celor 2 clovni...

Cum naiba sa scape de faliment, mai sunt 15 zile si fara un investitor care sa se inhame la datorii nu-i nici o sansa!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează