GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Prezentatoarea știrilor sportive PRO TV s-a căsătorit în secret » Primele imagini cu soțul ei, nepotul unui actor celebru

Ramona Păun +35   FOTO
Ramona Păun

Articol de - Publicat duminica, 02 iunie 2024 19:01 / Actualizat duminica, 02 iunie 2024 20:24

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, s-a căsătorit cu nepotul lui George Mihăiță. Ramona și Cosmin Mihăiță sunt împreună de 10 ani, iar nunta a avut loc, în secret, la New York.

Ramona Păun, îndrăgita prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV, și-a unit destinele cu Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță, într-o ceremonie romantică desfășurată la New York. Cuplul, care este împreună de peste 10 ani, a ales să își oficializeze relația în orașul visurilor lor.

+30 FOTO

Ramona Păun a împărtășit vestea pe rețelele de socializare: „Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță”

Ramona a împărtășit vestea cea mare cu fanii ei pe rețelele de socializare, postând un mesaj plin de emoție: „Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță. Am zis DA în orașul visurilor noastre ♥️”.

Cosmin Mihăiță este un cunoscut PR și nepotul celebrului actor George Mihăiță. Relația lor de peste un deceniu a fost marcată de iubire și devotament, culminând acum cu acest moment special.

Ceremonia de la New York a fost una intimă, dar plină de emoție, marcând începutul unei noi etape în viața celor doi. Felicitările și urările de bine au curs pe rețelele de socializare, Ramona și Cosmin fiind înconjurați de dragostea și sprijinul prietenilor și fanilor.

Ce spune Ramona Păun despre Cosmin Mihăiță

E un om bun, tandru, foarte atent la nevoile și visurile mele, ambițios și puternic, care mi-a oferit protecție și sprijin în cele mai grele momente ale mele. Sunt și situații în care încăpățânarea amândurora mai face să iasă scântei, dar pentru că avem o comunicare foarte bună, tensiunea se stinge rapid.

+30 FOTO

Sunt recunoscătoare că n-am avut până acum un impas major care să ne zdruncine relația. Au mai fost certuri venite din opinii diferite, dar care s-au terminat cu dialog și împăcare rapidă.

Au fost însă momente grele pe care fiecare dintre noi le-am trăit, când ne-a fost mai greu să fim prezenti 100% în relație, dar astea n-au făcut altceva decât să consolideze relația”, a povestit Ramona Păun pentru VIVA.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, assist în Rayo Vallecano - Atletico Madrid, în etapa #6 din La Liga
Stranieri
Andrei Rațiu, assist în Rayo Vallecano - Atletico Madrid, în etapa #6 din La Liga
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
ostile_rumeliei
ostile_rumeliei  •  03 Iunie 2024, 14:38

Ce e aia PR? Cu ce se ocupa?

Independentul
Independentul  •  02 Iunie 2024, 23:36
Postat de woody pe 02 Iunie 2024, 20:42

Ce adidasi Nike are mirele în pozele de nuntă! De ce nu și-a pus și treningul cel bun? Era la spălat?

Asa e moda in USA,pe bune

fantoma_lui_BabaNovac
fantoma_lui_BabaNovac  •  02 Iunie 2024, 21:36

Si Ramona s-a stafidit, s-a ofilit, dati-i niste apa ca pielea-i crapa precum solul in desert, varsta pana la urma, e si normal. Gata, vremea umblatului din floare in floare s-a dus iar acum la 36 de ani "i'm ready to settle" si si-a gasit un naiv.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează