GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LA LIGA

Messi și Barcelona, marii favoriți la pariuri ai finalului de sezon din La Liga. Realul, salvat de clopoțel!

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2020 12:15

La Liga revine joi, 11 iunie, pentru a-și disputa ultimele 11 etape ale sezonului. Barcelona e cotată ca favorită la câștigarea competiției, ceea ce ar însemna că ar putea ajunge la 6 titluri în ultimele 8 sezoane. 

De asemenea, superstarul Messi, golgeterul absolut al competiției, cu 438 de reușite, este principalul favorit pentru a ieși încă o dată cel mai bun marcator din La Liga. În prezent, Messi (cota 1.05) are 19 goluri, cu 5 mai multe decât principalul său urmăritor, Benzema (cota 8.50). 

Epidemia de Covid a întrerupt parcursul slab al Realului

Cu 63 de goluri marcate în cele 27 de etape scurse până acum, Barcelona e lider în La Liga, la două puncte distanță de Real Madrid, formație care a marcat doar de 49 de ori. Cota oferită de Betano pentru ca gigantul catalan să câștige campionatul e 1.72, în vreme ce Realul are cota 2.05. 

Pentru Real, pauza a fost o șansă, deoarece echipa lui Zidane era în corzi în ultimele 4 etape, în care pierduse cu modestele Levante și Betis și remizase cu Celta, 2-2 pe teren propriu. Ba, mai mult, sezonul era aproape complet compromis și de rezultatele din celelalte competiții. În Cupă, fusese eliminată de Sociedad, iar în Liga Campionilor pierduse manșa din tur, 1-2 acasă cu Manchester City. 

Cu doar 4 goluri înscrise în ultimele 4 meciuri, Real Madrid primește o nouă șansă în lupta pentru titlu, iar revenirea se va produce pe teren propriu, într-o partidă cu un adversar accesibil, Eibar, aflat la doar 2 puncte de retrogradare. Totuși, la ultima vizită pe care Eibar i-a făcut-o, echipa lui Zidane s-a impus greu, cu 2-1, după ce adversarul a condus cu 1-0, iar golul victoriei a fost marcat în minutul 81. 

CampioanaCota
Barcelona1.72
Real Madrid2.05
Atletico500.00
Sevilla 500.00

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează