GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bundesliga: fotbal total și super cote speciale

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 21:41

Bundesliga este primul campionat de top din Europa care se reia. Sâmbătă, superstarurile din Germania reintră pe gazon după o pauză de peste 2 luni. Etapa a 26-a se anunță extrem de spectaculoasă, iar la Superbet te poți bucura de fiecare meci în transmisie LiveStream, atât pe site, cât și în aplicație. 

Descoperă toată oferta pentru Germania, aici.

PROGNOZĂ DE SUPER SPECTACOL

Prima etapă de după reluarea campionatului propune dueluri extrem de încinse, iar cel mai tare meci al rundei este derby-ul dintre Borussia Dortmund și Schalke 04. Va fi cea de-a 156-a întâlnire dintre cele mai mari rivale din Bundesliga. „Minerii” nu au mai câștigat de 7 meciuri și fac apel la tradiția recentă. Schalke a nu a pierdut ultimele trei deplasări la Dortmund. O victorie a oaspeților este cotată cu 5.75 la Superbet. 

 

Liderul Bayern Munchen are 4 victorii consecutive și merge pe terenul nou-promovatei Union Berlin. Echipa din capitala Germaniei s-a adaptat la cerințele din Bundesliga și ocupă un liniștitor loc 11, după 25 de etape. Un combo incluzând o victorie a oaspeților și peste 2,5 goluri marcate în meci are cota 1.52. 

Steaua în ascensiune a fotbalului german, RB Leipzig stă la pândă și așteaptă un pas greșit al granzilor Bayern și Borussia Dortmund. Trupa lui Nagelsmann are un meci relativ ușor, pe teren propriu, împotriva lui Freiburg. În ultimele 10 partide din Bundesliga, Leipzig a pierdut o singură dată, marcând 20 de goluri și primind 10. Un succes al gazdelor la o diferență de două goluri este cotat cu 1.95. 

Augsburg – Wolfsburg este o partidă între două echipe cu obiective diametral opuse. Ajunse la 5 meciuri fără victorie, gazdele au nevoie de puncte, pentru a nu risca să ajungă în zona periculoasă. De cealaltă parte, „lupii” sunt convinși că își pot atinge obiectivul, calificarea în cupele europene. Wolfsburg este la un singur punct de locul 6 și are 6 partide fără înfrângere. Augsburg are cotă 3.25 pentru o victorie pe teren propriu. 

Dusseldorf – Paderborn este un veritabil duel al suferinței. Aflate în zona periculoasă a clasamentului, cele două echipe nu își mai permit să facă pași greșiți. Oaspeții sunt „lanterna roșie” din Bundesliga și au reușit să obțină doar 4 victorii în 25 de etape. Dusseldorf nu stă nici ea mai bine, pe locul 16, cu 22 de puncte. În tur, pe teren propriu, Paderborn s-a impus cu 2-0. O revanșă a gazdelor din această rundă este cotată cu 2.20.

În vară, când s-a despărțit de antrenorul Julian Nagelsmann, Hoffenheim spera să găsească o soluție la fel de bună. Socoteala de la începutul campionatului nu s-a potrivit până acum. Trupa lui Alfred Schreuder este abia pe locul 9 înaintea duelului cu Hertha Berlin. Echipa din capitala Germaniei, aflată pe poziția a 13-a, a pierdut cu 2-3 în tur. Prima victorie a lui Hoffenheim după 5 etape este cotată cu 2.15 la Superbet. 

Borussia Monchengladbach se numără printre revelațiile actualei ediții a Bundesligii. Aflată pe locul 4, echipa lui Marco Rose speră într-un pas greșit făcut de Leipzig sau Borussia pentru a urca pe podium. Gladbach joacă pe terenul lui Eintracht Frankfurt, care are trei înfrângeri consecutive. Un nou eșec al băieților antrenați de Adi Hutter este cotat la Superbet cu 2.35. 

FC Koln, aflată pe locul 10, primește vizita lui Mainz. Oaspeții sunt într-o situație delicată, la doar 4 puncte deasupra locului care duce la barajul de rămânere în Bundesliga. În tur, „țapii” au fost învinși cu 3-1 în deplasare și speră să-și ia revanșa pe propriul teren. O victorie a gazdelor este cotată cu 2.02

Werder Bremen – Bayer Leverkusen este partida care încheie etapa a 26-a. Gazdele sunt penultimele în clasament și au cel mai slab parcurs acasă dintre toate cele 18 echipe din Bundesliga. Doar 5 puncte a reușit Werder să strângă pe teren propriu, din 11 partide disputate. De cealaltă parte, „aspirinele” se descurcă de minune în deplasare, unde au câștigat 7 din cele 12 partide și sunt a treia echipă din punctul de vedere al rezultatelor pe teren străin. Un nou succes al lui Bayer este cotat cu 1.77. 

Deschide cont la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit de până la 500 Lei!

COTE SPECIALE PENTRU MECIURILE DIN BUNDESLIGA

Reluarea meciurilor din Bundesliga aduce și cote speciale la Superbet. Poți alege să mizezi pe marcatori, pe intervalul primului gol din meci, numărul de cornere, de cartonașe galbene sau roșii, faulturi sau ofsaiduri, succesiuni de evenimente, scor corect la final sau în orice moment al partidei sau dacă se va acorda sau nu penalty. 

Iată programul complet al meciurilor din etapa a 26-a din Bundesliga. 

Sâmbătă – 16 mai 

16:30 – Augsburg - Wolfsburg

16:30 – Dortmund - Schalke

16:30 – Dusseldorf - Paderborn

16:30 – Hoffenheim - Hertha

16:30 – Leipzig - Freiburg

19:30 – Eintracht - Monchengladbach

Duminică – 17 mai

16:30 – Koln - Mainz

19:30 – Union Berlin - Bayern Munchen

Luni – 18 mai

21:30 – Werder - Leverkusen

Instalează aplicația Superbet, urmărește meciurile preferate și pariază oricând și de oriunde.

Citește și:

18 lucruri despre Superliga cu 18 echipe care se reia sâmbătă: Bundesliga!

Borussia Dortmund – Schalke. Cote speciale pentru cel mai intens derby al Germaniei

Bundesliga și Bundesliga 2 revin în forță, dar fără niciun român! Altădată am fost de bază în trupele germane!

Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează