Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 11:05

 Un meci mare e la fel de intens ca o producție hollywoodiană. Iar finala Champions League 2018, Real Madrid – Liverpool 3-1, ar sparge box-office-urile și ar scoate peste 9 pe IMDB, pentru că a fost o confruntare memorabilă!

 Dramă (lat. drama, fr. drame] = Piesă de teatru cu caracter grav, în care se redă imaginea vieții reale în datele ei contradictorii, în conflicte puternice și complexe, adesea într-un amestec de elemente tragice și comice.

Am avut caracter grav: Salah și Carvajal ies de pe teren plângând, Mondialul se vede în ceață. Am avut conflicte puternice și complexe: Ramos criticat peste tot, Ronaldo anunță că ar putea pleca de la Real. Am avut elemente tragice și comice: cum altfel putem numi ce a făcut Karius?

Și, peste toate, am avut #ShareThe Drama în cel mai adevărat sens al cuvântului! Zeci de mii de oameni la Kiev, sute de milioane de telespectatori în toată lumea. Și 700 de pasionați de fotbal și bere, într-o atmosferă electrizantă la Romexpo, acolo unde Heineken a pus în scenă primul blockbuster interactiv din România. Totul a fost construit în jurul transmisiei live a finalei pe un ecran gigant, cele mai dramatice 90 de minute ale UEFA Champions League fiind amplificate de efectele speciale aduse de Heineken, efecte a căror intensitate era calibrată în funcție de reacțiile celor din sală! Ca pe un stadion, când ecoul cântecelor din peluză face inima meciului să bată mai puternic!

Bogdan Lobonț, Ciprian Marica, Virgil Ianțu, Nicolai Tand, George Buhnici, Andreea Esca și multe, multe alte vedete au comentat live, s-au distrat, au suferit ori s-au bucurat alături de cei de la Kiev. Fotbalul și berea au fost la ele acasă și, bineînțeles, au fost împărțite cu prietenii.

Lobby, one man show

Poveștile serii au fost și personale. La una dintre mese se adunaseră amintiri de la echipa națională, Steaua, Rapid, Dinamo, Ajax, Șahtior, Fiorentina, Shalke, Stuttgart și Roma! Ciprian Marica și Bogdan Lobonț ciocneau câte-un Heineken și combinau flash-back-urile cu comentariile despre Real – Liverpool. "Bun! A apărat-o aproape la fel ca mine", s-a amuzat Loby în minutul 24, când Navas a scos șutul periculos trimis de Arnold.

Ciprian se uita în urmă, spre meciurile lui din UCL: "Chiar am pus recent pe Facebook o poză dintr-un meci contra lui Cristi Chivu când trăgeam unul de celălalt într-un meci de Champions League. E un sentiment special să poți juca într-o asemenea competiție. N-am ajuns în finală, dar știu ce înseamnă să joci în Ligă".

Lobonț a fost în centrul atenției și la golul serii, acea foarfecă ireală pictată de Gareth Bale. "Las-o acoloooo!", a exclamat Lobby în timp ce mingea plutea spre plasă, iar el făcea semne clare că meciul s-a încheiat, deși scorul abia se făcuse 2-1.

Cum îi stă bine unui asemenea eveniment, și finalul a fost pe măsura finalei: tunurile de confetti au invadat sala de la Romexpo chiar în momentul în care Sergio Ramos ridica trofeul Champions League deasupra capului.

 

Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”