GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cei mai buni fotbaliști din Europa reintră în scenă!

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 15:07 / Actualizat sambata, 08 august 2020 15:07

Regalul fotbalistic din Europa continuă și în weekend cu cele mai bune cote pe Betano!

După o zi în care în România s-a decis trecerea la formatul cu 16 echipe din sezonul următor, joi seară s-au aflat și ultimele patru sfertfinaliste din Europa League!

Cu Ianis Hagi intrat pe teren în minutul 60, Glasgow Rangers nu a reușit să se califice în turul următor al competiției. Bayer Leverkusen s-a impus cu 1-0, după ce în tur scorul a fost 3-1 în favoarea trupei pregătite de Peter Bosz. Inter va fi adversara germanilor în sferturi. Sevilla s-a impus cu 2-0 în manșa unică disputată la Duisburg contra Romei. Golurile marcate de Reguilon și En Nesyri îi duc pe andaluzi și mai aproape de un nou trofeu în Europa League. Wolverhampton va fi adversara echipei pregătite de Julen Lopetegui după ce s-a impus în manșa retur contra grecilor de la Olympiakos, scor 1-0 și 2-1 la general. Basel ajunge în sferturi, unde va da piept cu Șahtior, după o "dublă" contra celor de la Eintracht Frankfurt, în care nu a încasat niciun gol, dar a marcat de patru ori.

Restart în Liga Campionilor! Peste 1,500 de pariuri pe meci, Speciale, BetCombo, Cash Out și o nouă Euromisiune. Toate, pe Betano!

Cea mai importantă competiție la nivel continental, Liga Campionilor, se întoarce după cinci luni de absență! Cinci luni în care fanii fotbalului au așteptat cu nerăbdare să audă din nou imnul care anunță startul spectacolului în sportul rege!

Weekendul începe în forță cu două dueluri de zile mari: Manchester City - Real Madrid și Juventus - Olympique Lyonnais! Pep Guardiola și Zinedine Zidane se întrec pentru un loc în sferturile de finală ale Ligii, spaniolul având de partea sa victoria de pe Santiago Bernabeu, scor 2-1. Acasă, dar fără spectatori, Pep se poate gândi la un loc în ultimele 8 echipe din Europa. Obiectivul principal rămâne, însă, finala așteptată de ani de zile de „cetățeni”. În ciuda tuturor recordurilor stabilite pe plan intern, Liga Campionilor a fost competiția în care Manchester City nu a reușit încă să ajungă în finală.

În celălalt meci al zilei, Juventus pornește de la 0-1 în returul dublei contra francezilor de la Lyon, iar Cristiano Ronaldo este pregătit să devină eroul “bianconerilor” încă o dată! Portughezul are deja experiența „salvării” Bătrânei Doamne, în celebra dublă cu Atletico Madrid din sezonul trecut, și a fost principalul om de gol al echipei și în acest sezon de Serie A. În absența Ghetei de Aur, aflate în permanență pe lista obiectivelor lui, Ronaldo își poate completa vitrina cu trofee din acest sezon cu o nouă medalie de campion european.

BETANO OFERĂ COTA 5.40 PENTRU CA RONALDO SĂ ÎNSCRIE ȘI SĂ OFERE O PASĂ DE GOL

Cei mai buni fotbaliști din Europa reintră în scenă!

Lewandowski, gata de atac contra trupei lui Lampard

Atacantul celor de la Bayern Munchen, Robert Lewandowski, este gata să cucerească prima Ligă a Campionilor din carieră! Polonezul domină clasamentul golgheterilor din acest sezon al competiției cu 11 goluri marcate în doar șase partide disputate! Chelsea pare să aibă o misiune imposibilă contra “Panzerului” bavarez după ce elevii lui Hansi Flick s-au impus cu 3-0 pe Stamford Bridge. Gnabry cu o dublă și Robert Lewandowski cu un gol și două pase decisive au făcut ca returul să pară o simplă formalitate. Atenția rămâne la Lewandowski, care mai are nevoie doar de 7 goluri pentru a intra în clubul select al fotbaliștilor cu 500 de goluri marcate în carieră.

PE BETANO AI COTA 11.00 PENTRU UN HATTRICK AL LUI LEWANDOWSKI CONTRA ENGLEZILOR!

Barcelona caută formula succesului

Messi și compania nu au mai triumfat în Liga Campionilor de cinci sezoane, iar insuccesul din sezonul recent încheiat în LaLiga aproape că obligă echipa Blaugrana la câștigarea trofeului.

Pentru a realiza acest lucru trebuie să treacă, mai întâi, de obstacolul numit Napoli. Egalul obținut în tur pe San Paolo o menține pe Barcelona în postura de favorită a “dublei”, chiar dacă jocul prestat în mandatul lui Quique Setien nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Antrenorul catalanilor are mari emoții în ceea ce privește continuarea pe banca tehnică a echipei, singura salvare a lui putând fi trofeul european. Aflat la o lungime în spatele “rivalului” Cristiano Ronaldo, Leo Messi are în palmares nu mai puțin de patru trofee ale Ligii Campionilor cucerite, iar duelul de la distanță dintre cei doi continuă în cea mai importantă competiție continentală.

BARCELONA, FAVORITA NUMĂRUL 4 LA CÂȘTIGAREA LIGII CONFORM COTELOR BETANO

Bucură-te de fotbalul spectacol alături de Betano, unde ai parte de o ofertă uriașă de pariuri: peste 1,500+ de pariuri pe fiecare meci, sute de pariuri speciale, Live, Cash Out, BetCombo, Misiuni cu premii speciale în fiecare weekend, precum și Streaming Live pe site-ul și aplicația Betano!

Cote maxime pe Betano pentru Restartul competițiilor europene!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează