GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Clujenii, favoriți în Bulgaria! Ce spun Cotele Superbet despre Petah Tikva - CFR

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2024 16:44 / Actualizat joi, 08 august 2024 16:46

Vicecampioana României continuă marșul spre grupele Conference League joi seară, de la ora 21:00, la Sofia. CFR-ul lui Dan Petrescu întâlnește Maccabi Petah Tikva, câștigătoarea Cupei Israelului în sezonul trecut, și e așteptată să profite de forma slabă a adversarei pentru a lua încă din tur o opțiune importantă pentru calificarea în play-off-ul Conference League.

Maccabi Petah Tikva - CFR se joacă pe Superbet alături de Streaming, BetBuilder, SuperPariuri și Cote Mărite!

Profită Petrescu de momentul greu al israelienilor?

Aflat la al 78-lea meci internațional al carierei de antrenor (cupele europene și Liga Campionilor Asiei), Dan Petrescu a sacrificat derby-ul cu Universitatea Cluj, 2-3 în Gruia, pentru a se asigura că cei mai buni jucători ai săi sunt proaspeți din punct de vedere fizic la ora partidei tur cu Maccabi Petah Tikva, una în care feroviarii sunt considerați favoriți.

De ce? În principal pentru că trupa israeliană are un start de sezon foarte modest, cu trei înfrângeri fără gol marcat în cele trei meciuri jucate în 2024/2025. Cum campionatul din Israel începe la final de august, rivalii clujenilor au fost nevoiți să joace Supercupa cu Maccabi Tel Aviv, pierdută cu 2-0, și dubla manșă cu Braga (0-7 la general, după 0-2 în deplasare și 0-5 la Sofia) fără să aibă meciuri oficiale în picioare și fără să intre în ritmul specific competiției.

Cum background-ul nu e deloc încurajator pentru israelienii nevoiți să joace meciurile considerate acasă la Sofia, CFR poate profita. Pe Superbet găsești o cotă de 1.70 pentru un succes al ardelenilor și una de 1.25 pentru calificarea acestora în play-off-ul Conference League.

Fotbal în toate colțurile Europei: vezi Oferta Superbet și alege inspirat!

Bîrligea și Munteanu, oamenii de gol ai lui Petrescu în Bulgaria

Chiar dacă nu toate rezultatele din startul sezonului au fost pe placul lui SuperDan, noua versiune a CFR-ului s-a desprins de eticheta de echipă defensivă care i-a fost pusă în ultimii ani și a marcat de 12 ori în cele cinci partide oficiale. Vârf de lance în noul sistem al lui Petrescu este Daniel Bîrligea, atacantul în vârstă de 24 de ani continuând forma bună de anul trecut. Marcator al unei duble în returul cu Neman Grodno (5-0), acelea fiind și primele goluri europene ale carierei, internaționalul român traversează un moment excelent și ia prim-planul Cotelor Superbet: 2.80 pentru un gol marcat în Bulgaria, cotă 6.50 că va deschide scorul.

Cauți inspirație și bilete verzi? Hai în SuperSocial, cea mai mare rețea a pariorilor din România, și poți vedea pariurile puse de Ambasadorii și Influencerii Superbet!

În concurență directă cu Bîrligea se află Louis Munteanu, atacantul transformat de Neluțu Varga în cea mai scumpă investiție de când a preluat CFR Cluj după ce a câștigat duelul financiar cu FCSB. Sosit în Gruia cu un munte de așteptări creat în jurul său, fostul campion al SuperLigii cu Farul a jucat 70 de minute în înfrângerea cu U Cluj din ultima etapă și va căuta în Bulgaria întâiul gol al carierei în cupele europene. Îl va găsi? Pe Superbet, Munteanu are o cotă de 2.60 pentru a-și trece numele pe lista marcatorilor și una de 5.75 că va înscrie primul gol al meciului

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează