GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Corvinul își joacă viitorul european în Kazahstan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2024 10:28 / Actualizat miercuri, 14 august 2024 10:28

Câștigătoarea trofeului în Cupa României Betano are cea mai lungă deplasare din istoria participărilor în cupele europene. Corvinul va înfrunta pe Astana, miercuri, 14 august, de la ora 17:00, meci în care hunedorenii trebuie să joace ca și cum nu mai au nimic de pierdut. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 80 de combinații pe un singur meci.

O selecție, patru pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 14 august, am ales meciul Astana – Corvinul Hunedoara din preliminariile Conference League și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de patru piețe diferite de pariere, pe același bilet.

Astana – Corvinul (17:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.87)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.83)
Corvinul cornere – Peste 3.5 (cota 1.85)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.78)

Corvinul a deschis scorul în meciul tur disputat la Sibiu, dar până la urmă experiența superioară a adversarului a făcut ca Astana să întoarcă rezultatul și să câștige, cu 2-1.

Un rezultat care plasează formația din Kazahstan în postura de favorită la calificarea în playoff.

Corvinul se află deja la a treia dublă din această vară în cupele europene și până acum a arătat că este capabilă să joace de la egal la egal cu echipe mult mai experimentate în fotbalul european.

Câștigătoarea din Cupa României Betano a învins pe Paks din Ungaria cu 4-0 în prima deplasare a sezonului, după care împotriva celor de la Rijeka a cedat la limită, scor 1-0, având un penalty ratat în minutele de final și care ar fi putut trimite meciul în prelungiri.

Pe lângă rezultatul din tur Astana mai are și avantajul de fi în plin campionat, chiar dacă ocupă doar locul 9 în clasament.

Astana vine după trei victorii consecutive în toate competițiile, primind gol în ultimele două partide disputate.

Corvinul n-a mai învins pe nimeni de la victoria de răsunet cu Paks, înregistrând trei înfrângeri și o remiză în următoarele patru meciuri, toate în cupele europene.

Cine câștigă dubla dintre Astana și Corvinul va juca în playoff-ul Conference League cu învingătoarea dublei dintre St.Mirren (Scoția) și Brann Bergen (Norvegia), echipe care au remizat 1-1 în prima manșă.

Cotă de peste 7 cu Bet Builder

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Astana – Corvinul Hunedoara din Conference League poți ajunge la o cotă cumulată de 7.60, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 380 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Vezi toate știrile Betano

Citește și:
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează