GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Descoperă colecția de sloturi Japoneze de la Superbet!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 16:25 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 15:47

Toții ochii sunt acum pe supercompetiția sportivă din Japonia și toate speranțele se leagă de prestațiile sportivilor noștri. Așteptăm cât mai multe medalii și cât mai multe rezultate de răsunet iar între întrecerile sportive avem destul timp să ne distrăm cu jocurile de la Superbet. Vă propunem să descoperiți colecția noastră de sloturi Japoneze cu care să vă bucurați și să vă distrați între două transmisiuni de la Tokyo.

Joacă sloturile Japoneze, bucură-te de temele și simbolurile specifice culturii țării soarelui răsare.

Emperor’s Palace este un joc abia lansat pe platforma Superbet care se joacă pe 5 role cu câte 3 poziții și plătește pe 30 de direcții de câștig. Runda bonus de rotiri gratuite, declanșată de simbolul scatter Yin și Yang are până la 30 de invârtiri și jucătorul are la dispoziție posibilitatea de dublaj al câștigului, cu cărți, roșie sau neagră. Cea mai tare funcție a jocului este că poți lovi la orice rotire unul dintre cele 4 Jackpoturi Acumulate dintre care cel de Inimă Neagră este deja la o suma fabuloasă de aproape 2,5 Milioane de Lei. Intră în palatul împăratului și lovește Jackpotul cel mare!

Fă-ți și tu cont online la Superbet și distrează-te în cazinoul în care se plătesc cele mai dese și cele mai mari Jackpoturi din România!

Dragon Tiger este un joc foarte ușor de înțeles și jucat, de tipul First Person, care se joacă cu cărți într-o sală de Casino cu motive și muzică japoneză. Se împart 2 cărți, câte una pentru Dragon și Tigru și câștigă cartea cea mai mare. Scopul jucătorului este să își pună miza pe cartea câștigătoare și să facă serii cât mai lungi de câștiguri. Cum șansa de a câștiga este aceeași pentru mai mare sau mai mică, suma pariului se dublează la câștig. Se poate paria și pe egalitate, care acordă de 11 ori miza sau pe egalitate de aceeași culoare care acordă de 50 de ori miza jucată. Alege cartea câștigătoare și pune miza pe care ți-o poți permite!

Dragon Warrior este un joc în care personajele principale sunt luptătorii samurai în căutarea de comori dintre cele mai valoroase. Se joacă pe 5 linii cu 3 poziții și 30 de direcții de plată. Simbolul bonus scatter aduce runda de rotiri gratuite care poate avea până la 32 de învârtiri. Atât simbolul Bonus scatter cât și simbolul Dragon wild vin stivuite pe role pentru premii cât mai mari și mai dese. Muzica jocului este cea a unui film de acțiune și ajută la feel general de aventură pe care îl trăiește jucătorul. Fii Warrior Dragon și luptă pentru cele mai mari comori!

Koi Princess este un joc foarte special, cu multe funcții bonus și funcții random care dau acțiune continuă și câștiguri sporite jucătorului. Se joacă pe o tablă de 5 role și 3 poziții cu 20 de linii de plată. Se poate activa opțiunea Miză Bonus care dublează costul învârtirii dar care dublează și șansele de a avea acces la Speciale și Funcții Random. Funcții aleatorii care apar în timpul modului normal de joc sunt 4, 5-Hit care garantează un câștig de 5 simboluri, Random Wild – acordă o învârtire cu până la 9 wilduri suprapuse, Wild Reels – între 2 și 5 role sunt complet acoperite cu wild și Bonus Activation care acordă un simbol Bonus Suplimentar dacă sunt deja 3 pe role. Și funcțiile Bonus sunt tot 4, Sure Win Free Spins, Wild Reels Free Spins, Bonus Wheel sau Câștig Fise. Va lăsăm să descoperiți cele 4 funcții bonus și vă garantăm că nu vă veți plictisi jucând Koi Princess!

Asian Diamonds face parte tot din colecția japoneză, se joacă tot pe 5 role cu câte 3 poziții și 30 de linii de plată. Este jocul celor 4 gheishe care sunt simbolurile cele mai valoroase ale slotului. Simbolul Wild Diamant este și el un foarte bun plătitor mai ales când aterizează stacked pe rolele jocului. Simbolul scatter perlă aurie este și el un simbol care apare stacked pe role și acordă runda bonus de roitiri gratuite până la 32 de învârtiri când apare de 9 ori pe role. Intră și câștigă diamantele japoneze, cele 4 gheishe sunt de partea ta!

Great Empire este tot un joc cu Jackpoturi acumulate între care cel de Inimă Neagră e acum aproape de suma de 2,5 milioane de lei și crește constant cu un leu la fiecare secundă care trece și cu fiecare rotire care se joacă de către toți jucătorii noștri. Este un joc care plătește pe 10 linii de câștig și se joacă pe o tablă de 5 role cu câte 3 poziții. Simbolurile japoneze sunt și în cadrul acestui slot cele mai bune plătitoare, Împăratul, Gheisha, Statuia în formă de Leu, ursulețul Panda și nufărul roz. Simbolul Wild este Yin și Yang iar simbolul Scatter este templul japonez care acordă speciala de rotiri gratuite. Această specială are 3 forme posibile și rămâne la decizia jucătorului pe care vrea să o joace. Poate avea 5 rotiri gratuite și rolele 1,3 și 5 pline de simboluri wild, sau 10 rotiri gratuite cu rolele 2 și 4 acoperite de simboluri wild sau 15 rotiri gratuite cu rola 3 plină de simboluri wild. Intră în lumea mareului imperiu japonez pentru șansa ta la SuperJackpot!

Superoferta de Jocuri care plătesc cele mai mari Jackpoturi din România e aici.

Imperial Wealth este ultimul joc din colecția Japoneză de la Superbet și unul care plătește pe 40 de direcții de câștig pe o tablă de 5 role cu câte 4 poziții fiecare. Scopul jocului este să obții cât mai multe dintre comorile și bogățiile imperiale și ai mai multe bonusuri și speciale care să te ajute. 3 sau mai multe simboluri bonus declanșează runda de rotiri gratuite care este redeclanșabilă. Odată cu runda de rotiri gratuite veți avea șansa să alegeți bilețele din copacul norocului care să facă runda și mai atractivă adăugând noi învârtiri, wilduri suplimentare sau multiplicatori ai câștigului. În timpul jocului normal, leii imperiali pot acorda aleator Wilduri suplimentare, câștiguri 5 de un fel, Role Wild sau pot declanșa runde bonus. Joacă acum și obține bogățiile imperiale din Imperial Wealth!

Rămai conectat la supercompetiția de la Tokyo și prin intermediul jocurilor pe care alegi să le joci. Descoperă și joacă responsabil toate sloturile japoneze de pe platforma Superbet pe care le găseșți în secțiunea Jocuri în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează