GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Finala pe care n-a anticipat-o nimeni la Roland Garros între ”David și Goliat” din circuitul feminin

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2024 15:39 / Actualizat vineri, 07 iunie 2024 15:45

Ultimul act în turneul feminin de la Roland Garros le va aduce față în față, sâmbătă, 8 iunie, pe lidera mondială Iga Swiatek și pe revelația Jasmine Paolini, o jucătoare care a întrecut toate calculele hârtiei pentru prima finală majoră din carieră. O finală puțin așteptată înaintea debutului competiției de la Paris și la care, pe Betano, se poate câștiga în avans cu oferta de pariere ”Decisiv din primul set”.

Ce este oferta ”Decisiv din primul set”?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la Roland Garros cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează că jucătoarea pe care ai pariat va pierde în cele din urmă meciul, pariul tău e câștigător din primul set!

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătoarea pe care ai mizat câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoții.

Iga Swiatek – Jasmine Paolini (sâmbătă, 8 iunie, 16:00)

Lidera autoritară a clasamentului mondial Iga Swiatek dispută a treia finală consecutivă la Roland Garros și are prima șansă la victorie în disputa cu Jasmine Paolini, o debutantă într-un ultim act al unui turneu de Mare Șlem.

Iga Swiatek a câștigat cele două dispute directe cu Jasmine Paolini, ultima oară cele două înfruntându-se în primul tur la US Open 2022. Poloneza s-a impus atunci cu 6-3, 6-0.

La ediția din acest an a Roland Garros lidera mondială a administrat trei seturi de 6-0, reușind să treacă în optimi de Anastastia Potapova fără să cedeze vreun game!

O adevărată demonstrație de forță din partea lui Swiatek, după ce poloneza a fost aproape de eliminare în turul secund, atunci când a revenit incredibil de la 2-5 în decisiv cu Naomi Osaka, salvând o minge de meci a japonezei.

Doar 14 game-uri a mai cedat Swiatek de la meciul cu Osaka în patru dispute.

Două seturi de 6-0 a administrat și Paolini în drumul spre finală, unul dintre acestea împotriva Biancăi Andreescu, o fostă câștigătoare de Grand Slam, în disputa din turul al treilea.

Swiatek a pierdut un singur meci pe zgură anul acesta (20-1 record), în timp ce Paolini are trei înfrângeri pe cea mai lentă suprafață de joc din circuit.

De-a lungul celor șase meciuri disputate până la finală Swiatek a petrecut cu o oră și opt minute mai puțin pe teren comparativ cu Paolini, jucătoare care a avut trei meciuri consecutive de trei seturi.

Swiatek a câștigat în minimum de seturi două din cele trei finale disputate la Roland Garros.

În ultimele cinci finale de la Roland Garros titlul a fost câștigat de jucătoarea care s-a impus în primul set.

Ultima jucătoare care a cucerit titlul după pierderea primului set a fost Simona Halep în 2018 contra americancei Sloane Stephens.

Jasmine Paolini este prima jucătoare din Italia ajunsă în finala de la Roland Garros, după Sara Errani în 2012.

Singurul titlu al Italiei la Roland Garros în turneul feminin a fost adus în era Open de Francesca Schiavone, în 2010.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul finalei feminine de la Roland Garros, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. Spre exemplu, de la 3.95 cota a crescut la 4.25 pentru pariul că Iga Swiatek va reuși peste trei ași în meciul cu Paolini.

Te uiți și pariezi la Roland Garros

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de Roland Garros.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, accesând butonul ”Urmărești și pariezi” din partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea în partea de jos a ecranului pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

Vezi toate știrile Betano

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează