GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Noul val de smart shopping sau cum să alegi și cel mai cool brand și cel mai tare discount!

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2024 13:32 / Actualizat joi, 27 iunie 2024 13:32

Suntem cu toții fanii gadget-urilor de top și așteptăm cu sufletul la gură noile lansări de produse ale brandurilor de renume, care prin tehnologia lor ne-au făcut viața mai ușoară, acordându-ne mai mult timp alături de cei dragi, ori ne-au adus divertismentul mai aproape.

Când vine vorba de o nouă achiziție, alegerea e de cele mai multe ori una emoțională, legată de atașamentul față de un brand sau altul, iar diferențierea nu se face doar în termeni de preț, ci mai degrabă în extra beneficii.

Aici intervine rolul unui Smart Discounter! Acel tip de magazin care îți oferă fix acest lucru: garanția că ai ales și cel mai bun brand pentru tine și cel mai tare discount și, în plus, ai beneficiat și de super servicii: garanție extinsă, creditare flexibilă, livrare personalizată și multe altele.

Vestea bună e că, din aprilie, ai primul magazin Smart Discounter din România - Flanco Smart Discounter -  atât online, cât și în peste 157 locații fizice din țară.

Ce este un Smart Discounter

Un Smart Discounter îți oferă versatilitate, flexibilitate și adresează fix nevoile de a avea produse atent selecționate și servicii unice, astfel încât să ai satisfacția că ai ales cel mai bine pentru tine.  

Interacțiunea cu un Smart Discounter nu se rezumă la cumpărarea mai ieftină a produselor, ci la un cumul de nevoi împlinite: de la interacțiunea cu un consultant mereu pregătit să-ți ofere informațiile de care ai nevoie, până la soluții de finanțare care să-ți permită să accesezi mai rapid produsele dorite, sau extra-garanții, ca să te bucuri de alegerile tale pe o perioadă cât mai îndelungată de timp.

E mai ieftin sau nu? E Smart Discount – nu o simplă reducere de preț, ci un mecanism dinamic, mereu în schimbare, atent gândit, planificat și personalizat, astfel încât să ai produse de înaltă calitate la prețuri avantajoase.

Un Smart Discounter nu oferă reduceri sau promoții pentru că trebuie, ci pentru că vrea să creeze o întreagă experiență de shopping pentru clienții săi. În ce constă această experiență?

Discount-uri gândite

Vei observa că atât în magazine, cât și online, vei  putea beneficia de discounturi sub diverse forme:

·       Discounturi valabile o săptămână, atât online cât și în magazine, grupate în Catalogul Discounturilor Smart.

·       Discounturi fulger într-o singură zi a săptămânii.

·       Discounturi speciale pe durata weekend-urilor.

·       Vouchere care pot fi folosite la cumpărături ulterioare.

Servicii de calitate

Serviciile unui Smart Discounter sunt gândite astfel încât să  fie complementare cu produsele și discounturile oferite, ca tu să te poți bucura cu adevărat de o experiență de smart shopping.

·       Ai nevoie rapid de produse? Ți le livrăm în maxim 2 ore prin Tazz, în București și Ilfov.

·       Ai un program încărcat și vrei să știi exact când se face livrarea? Îți punem la dispoziție livrare programată sau livrare în peste 7000 de lockere din țară. 

·       Ai comandat produse voluminoase? Nu-ți face griji! Livrăm cu 2 curieri până la ușa casei tale.

·       S-a lansat noul model pentru produsul preferat? Îl găsești pe site în precomandă. Nu știi dacă ți-l permiți? Avem soluții de finanțare cu rate începând de la 0% dobândă.

·       Te-ai răzgândit? Ai 45 de zile să faci retur, iar dacă ai achitat cash în magazin, îți primești banii înapoi pe loc.

·       Ai un electrocasnic vechi? Schimbă-l cu unul nou și performant și primești din  partea noastră un voucher de 300 lei. 

·       Te gândești să-ți schimbi telefonul? Vino în magazinele Flanco Smart Discounter, îți evaluăm telefonul vechi și îți oferim un voucher cu valoarea acestuia plus 150 lei extra.

·       Ai planuri mari pentru casa ta? Avem soluții complete de panouri fotovoltaice cu soluții de finanțare personalizate.

·       Vrei să stai fără griji când vine vorba de noua achiziție? Extinde-i garanția pe o perioadă de până la 4 ani în magazinele Flanco Smart Discounter!

·       Nu știi cât de îndemânatic ești? Alege serviciile de instalare potrivite.

Și lista poate continua, dar te lăsăm să descoperi toate avantajele. Nu uita! Un consultant, în carne și oase, nu coduri de 0 și 1, îți stă mereu la dispoziție.

Fii smart! Cumpără inteligent ce ți se potrivește!

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează