GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariuri fără risc și fără număr pe meciurile din UCL și UEL. Sute de lei, numai să-i vrei și să-i iei.

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 19:10 / Actualizat marti, 18 august 2020 16:27

UCLigă minunată. Și nici UEL nu-i de ‘colo. Nivelul așa-zisei a doua cupă din Europa a crescut brusc de când campioana merge direct în grupele UCL. Deci reîncep meciurile mari, cu jucătorii teribili, cu cele mai mari ambiții și câștiguri. Și câștiguri sunt pentru toată lumea. Cu toții suntem parte din câștigul acestui fenomen și el e parte din câștigul nostru. 

Între 5 și 23 august se joacă UCL și UEL până la capăt. Până când două dintre toate echipele vor primi câte un trofeu magic, un pic sec anul ăsta. Că asta-i viața și ne-am adaptat deja. Nu ne oprește nimic să trăim ca pe vremuri. Meciurile astea se joacă la fel de tare și miza e colosală. Să vedem ce artificii o să folosească UEFA la premiere pentru ambele câștigătoare. Până atunci, noi avem numai de câștigat.

La Fortuna e simplu rău să iei banii și să-ți faci treaba cu noua promoție. Trebuie să pariezi pe meciurile de UCL și UEL, dar nu numai, în patru intervale de timp și de fiecare dată câștigi câte un pariu fără risc de minimum 50 de lei. Cele 4 intervale sunt, desigur, în perioada 5-23 august. De fiecare dată, dacă rulezi o sumă decentă, primești un bonus pe care poți să-l folosești să câștigi și mai mult. Iar la final dacă ai acumulat cele 4 bonusuri, mai primești unul, din partea casei, la fel, să-l folosești tot cum îți place. Și mai avem. Pe lângă toate astea, condițiile de pariere pentru însușirea bonusului sunt minime în această promoție. 

Hai, să fie cu fotbal bun de tot și câștig mare cât trofeele astea două.  

PerfEGT pentru tine, numai bine, 200 de premii pentru oricine

Campionatul Național pentru toată România. Primii 75 câștigă 10.000 de lei

Doi români au copiat unul de la altul. Și meciurile, și câștigul! S-a terminat foaaarte bine pentru ei. Cu 450.000 de lei!!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close