GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Pariuri speciale în finala de la Wimbledon, Halep - Williams: cota 2.30 pentru minimum doi ași ai româncei!

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 16:08

Simona Halep (7 WTA) va juca finala turneului feminin de tenis de la Wimbledon, după ce a reușit prestații de excepție pe iarba londoneză. Cu un singur set pierdut la ediția din acest an, sportiva din Constanța va juca prima sa finală din carieră la All England Club, unde se va duela cu Serena Williams, fost număr 1 WTA.

Cota 2.25 pentru așii Serenei

Pariorii urmăresc cu interes mișcările de cote la marele meci, iar Fortuna oferă selecții speciale în finală. Printre pariurile unice pe piața românească se numără cele pe ași, duble greșeli, lovituri direct câștigătoare și greșeli neforțate. Halep are cota 2.30 să încheie finala cu cel puțin doi ași, în vreme ce Williams are cota 2.25 pentru cel puțin opt ași. Tot la Fortuna puteți paria cota 1.70 că Halep își va pierde prima serviciu, dar și cota 1.80 pentru cel puțin trei duble greșeli ale româncei.

Amatorii de risc pot miza și pe o cotă 77.00, pentru un meci decis în setul decisiv, la scorul de 12-12! Pariul pe cel puțin patru game-uri câștigate consecutiv de Halep a fost câștigător în semifinala cu Elina Svitolina, iar Simona are cota 6.00 pentru o astfel de reușită contra Serenei! Un alt pariu atractiv are cota 5.00: "Simona Halep comite mai multe greșeli neforțate decât Serena Williams".

Toate aceste opțiuni de pariere sunt disponibile în rubrica Tenis Speciale, iar clienții noi de la Fortuna pot obține un bonus de până la 500 de RON la înregistrarea pe site.

Williams conduce cu 9-1 la duelurile directe

Halep și Williams s-au întâlnit o singură dată pe iarbă, iar americanca s-a impus cu 3-6, 6-2, 6-1, la ediția din 2011 de la Wimbledon. În plus, Serena a câștigat ultimele cinci dueluri directe din circuitul WTA contra Simonei. Românca și-a luat revanșa la Turneul Campioanelor din 2014, când și-a "zdrobit" rivala cu 6-0, 6-2.  Aflată pe locul 10 WTA, Serena Williams o conduce pe Halep cu 9-1 la întâlnirile directe. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează