GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sevilla - Barcelona: SuperCotă pentru un SuperMeci! Cea mai bună ofertă o găsești la Superbet

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 15:50 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 16:21

Barcelona are un program infernal în următoarele cinci etape, cu dueluri cu Sevilla, Bilbao, Celta Vigo, Atletico Madrid și Villarreal. Patru din cei cinci adversari sunt pe locuri de Europa, astfel că, dacă trupa blaugrana e să piardă puncte, probabil în acest interval o s-o facă. Asta pentru că ultimele patru etape sunt cu Espanyol, Valladolid, Osasuna și Alaves, adică ori echipe aflate în pericol de retrogradare, ori echipe nou promovate.

Nu rata SuperCota de la meciul Sevilla - Barcelona, pe site-ul Superbet, în aplicație și în agenții!

Meciurile care fac parte din SuperOferta Superbet (cele mai bune cote de pe piață) le găsești mereu în partea de sus a site-ului și a aplicației! SuperCota este disponibilă pe evenimentele pre-meci, o poți juca single, simplu sau sistem și o poți combina cu alte evenimente, inclusiv cu o altă SuperCotă

SEVILLA ȚINE CU DINȚII DE LOCUL DE UCL 

Vineri, 19 iunie, de la ora 23:00, Barcelona merge pe Ramon Sanchez Pizjuan, în etapa cu numărul 30 din La Liga. În luptă aprigă cu marea rivală Real Madrid, catalanii au nevoie să nu piardă puncte, pentru că trupa lui Zidane așteaptă orice pas greșit al echipei lui Setien. 

Sevilla, aflată pe locul 3 al clasamentului, trebuie să-și păstreze poziția, mai ales pentru că sunt trei echipe care atacă pozițiile de Champions League: Atletico Madrid, Sociedad și Getafe. Andaluzii sunt neînvinși de șase etape în campionat și n-au mai pierdut acasă din decembrie anul trecut, 1-2 cu Villarreal. 

CATALANII, DOAR DOUĂ VICTORII ÎN ULTIMELE ȘASE DEPLASĂRI

Barcelona are doar două victorii în ultimele șase runde disputate în deplasare, cu Mallorca și Betis, primind câte două goluri în cinci din aceste șase partide jucate „afară”. Singura deplasare din această serie fără gol primit este chiar cea mai recentă, singura de după reluarea competiției după 3 luni de pauză: 4-0 pe terenul Mallorcăi. 

Toate cele cinci înfrângeri ale catalanilor în acest sezon au survenit în deplasare, așa că Sevilla are șansa să devină a șasea formație care reușește asta în acest sezon. 

11 DIN ULTIMELE 12 DUELURI DIRECTE, ”OVER 2,5” 

Barcelona are șapte victorii în ultimele opt etape de campionat, iar ultimele patru dintre aceste victorii au fost fără gol primit. Singurul meci din acest interval în care trupa blaugrana nu a câștigat a fost derby-ul cu Real Madrid, de pe Santiago Bernabeu, pierdut de catalani cu 0-2. 

În tur, Barcelona s-a impus cu 4-0 pe Camp Nou în fața Sevillei și se poate agăța și de faptul că la ultima vizită pe Ramon Sanchez Pizjuan în La Liga s-a impus cu 4-2. Andaluzii n-au mai câștigat în campionat în fața catalanilor din 2015. 

Din ultimele 12 dueluri directe, în toate competițiile, doar o dată s-au înscris mai puțin de 2,5 goluri. În ultimele trei confruntări, s-au marcat 17 goluri între cele două echipe. 

La pariuri Speciale pe Superbet, poți paria pe numărul de goluri din meci și pe marcatori!

SEVILLA, VICTIMA PREFERATĂ A LUI MESSI

Barcelona are cel mai bun atac din ligă, cu 69 de goluri marcate, iar Messi este golgheterul la zi al competiției, cu 21 de reușite, și lider în clasamentul paselor de gol, cu 14 assist-uri. 

Să nu uităm că Sevilla este echipa împotriva căreia Messi a marcat cele mai multe goluri în întreaga sa carieră: 37, în 38 de partide, înaintea lui Atletico (31), Valencia (27) și Real Madrid (26). 

Sevilla are cu un gol mai puțin primit decât Barcelona, acesta fiind unul dintre puținele capitole la care andaluzii îi depășesc pe catalani. 

Barcelona nu poate miza pe Umtiti (suspendat) și Dembele (accidentat), la acest meci, în timp ce Sevilla are tot lotul valid. 

Deschide cont la Superbet și nu rata cea mai ofertă pe meciurile din Spania!

De Ionuț Tătaru, pentru Superbet

Nu rata cea mai bună ofertă de pe piață! Ai SuperExtra și SuperLive la Craiova - Astra

Ai SuperCotă pe Superbet la Tottenham – Man United, meciul în care revin Harry Kane și Marcus Rashford

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close