GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperSăptămâna de pariuri cu Eric! Vezi recomandările influencerului din SuperSocial

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2024 17:00 / Actualizat luni, 19 august 2024 17:06

O nouă săptămână de pariuri cu Eric în prim-plan începe astăzi! Influencerul SuperSocial vine cu recomandările lui de meciuri și pariuri de pus pe bilete, din La Liga până în calificările pentru cupele europene și multe altele. Tu ce pariezi săptămâna asta?

Meciuri hot de luni până vineri

Luni, partida aleasă de Eric este Villarreal – Atletico Madrid. „Submarinul galben” primește vizita lui Atletico, echipă cotată conform Anteposturilor Superbet cu a treia șansă să pună mâna pe titlu în Spania la capătul acestui sezon. Selecția aleasă de fostul mare fotbalist pentru această partidă este 2. Villarreal nu a mai câștigat un meci direct cu Atletico de doi ani, iar diferența de poziții în clasament de la finele sezonului trecut vorbește de la sine: „Submarinul galben”  a luat apă și a încheiat pe 8, în afara locurilor europene, în vreme ce echipa antrenată de Diego Simeone a fost pe 4, loc de Liga Campionilor.

Vezi toate cotele Superbet pentru meciurile următoare din La Liga!

Marți și miercuri, este timpul calificărilor pentru Liga Campionilor. Marți, Eric merge pe victoria lui Dinamo Zagreb în confruntarea cu Qarabag, iar miercuri, în Midtjylland -  Slovan Bratislava, pe Ambele Marchează (GG).

Joi, drumul lui FCSB către grupele Europa League trece prin Austria, unde LASK Linz joacă rolul de gazdă. Peste 1.5 goluri este de părere influencerul SuperSocial că vor înscrie roș-albaștrii.

Vineri, ne pregătim de weekend cu o partidă ce aduce vibe latino. Copa Libertadores este în toi, iar Eric a ales meciul dintre Bolivar La Paz (Bolivia) și Flamengo (Brazilia) din optimi, cu șansă dublă X2.

Inspiră-te din biletul lui Eric din SuperSocial, copiază-l sau distribuie-l prietenilor!

Vezi toate știrile și promoţiile Superbet

Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează