GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Umbra lui Maradona se întinde peste Barcelona. Chelsea trebuie să vadă de 3 ori filmul 300 și tot rămâne cu șansa a doua la Munchen!

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 14:26 / Actualizat sambata, 08 august 2020 14:27

SUPER COTE PENTRU SUPER DUELURILE DIN LIGA CAMPIONILOR

Fotbalul de cinci stele s-a întors, iar diseară avem ocazia să vedem la lucru alte patru nume mari ale fotbalului. Barcelona – Napoli și Bayern Munchen – Chelsea sunt ultimele două retururi ale optimilor de finală din Liga Campionilor. La Superbet, ai cote speciale pentru cele două partide.

Deschide cont la Superbet, superdistrează-te și obține Bonusul De Bun Venit!

BARCELONA – NAPOLI 

Champions League ar putea fi terapia ideală pentru Barcelona, după ce finalul de sezon din La Liga a fost un veritabil fiasco pentru catalani. Trupa blaugrana a încheiat campionatul pe locul 2, înregistrând acasă și un eșec rușinos, 1-2 cu Osasuna. Astfel, cucerirea Ligii după cinci ani ar putea îndulci această vară amară pentru echipa lui Quique Setien.

Primul pas trebuie însă făcut diseară, când catalanii primesc vizita lui Napoli, în returul optimilor de finală din competiția supremă a Europei. Italienii au încheiat campionatul pe locul 7, dar au luat Cupa internă. În tur, a fost 1-1: Mertens a deschis scorul în minutul 30, dar Griezmann a readus Barça la viață la șase minute după pauză.

Calificata din partida de pe ”Camp Nou” va da piept în ”sferturile” UCL de învingătoarea din confruntarea Bayern – Chelsea.

Probleme de efectiv la ambele echipe

Nici Quique Setien, nici Gennaro Gattuso nu vor avea la dispoziție cele mai bune formule în confruntarea de diseară.

La gazde, vor lipsi sigur mijlocașii Busquets și Vidal, ambii suspendați. Nici defensiva nu este prea sigură, Lenglet și Araujo fiind incerți. Se speră ca Griezmann să nu dea emoții de ultimă oră și să poată fi apt pentru duelul cu napoletanii.

Și la oaspeți este o situație nesigură în defensivă.  Manolas este accidentat, iar Maksimovic este declarat și el incert. Marea problemă este în atac, acolo unde Insigne a părăsit terenul în ultima etapă de campionat, cu Lazio, și nu va primi avizul final abia înaintea meciului. 

Doar două eșecuri cu italienii pe propriul stadion

Evident, catalanii sunt considerați favoriți în acest retur. Pe lângă valoarea superioară, Barça are și argumente de ordin istoric. Catalanii nu au pierdut decât de două ori în bilanțul celor 26 de vizite oficiale ale trupelor din Serie A pe ”Camp Nou”: este vorba despre eșecurile cu Milan (0-2, 2000) și Juventus (1-2, 2000). În plus, Barça ar ajunge la cea de-a 13-a calificare consecutivă în ”sferturile” Ligii, dacă ar trece de napoletani!

Oaspeții de azi nu se simt prea bine contra trupelor spaniole. În șase ”eliminatorii” cu formații de Primera, Napoli a ieșit cu bine o singură dată, în 1992/93, când a trecut de Valencia în Cupa UEFA. Dar, formația lui Gattuso are ca punct de sprijin faptul că, la fel ca  adversarii, nu a pierdut deocamdată niciun joc din actualul sezon de UCL.

Factorul Messi, esențial în ”eliminatorii”!

În toată atmosfera depresivă din jurul Barçei, fanii speră că Leo Messi va fi din nou decisiv.

Iar aici, statistica le dă mari speranțe catalanilor. Astfel, 46 din cele 114 goluri marcate de argentinian în Liga Campionilor au venit în jocurile contând pentru fazele eliminatorii. Mai mult, 26 din aceste goluri au fost reușite de Messi exact în dispute contând pentru optimile de finală!

Altfel, argentinianul trebuie să fie atent. Dacă va lua avertisment în duelul cu Napoli, el va lipsi în următorul meci de Ligă.

Turcul Cuneyt Cakir, unul dintre cei mai bine cotați arbitri europeni, a fost delegat la joc. Interesant e că el a fost la centru în vestitul 0-4 suferit anul trecut de Barça pe ”Anfield Road”.

Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România.

BAYERN MUNCHEN - CHELSEA

Bayern Munchen este mare favorită să se califice în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în „dubla” cu Chelsea, după ce s-a impus cu scorul de 3-0 în partida tur. Pentru meciul de diseară, Frank Lampard a fost nevoit să convoace nu mai puțin de cinci jucători de 17-18 ani.

Cum au mers cele două echipe după manșa tur

Bayern Munchen a obținut o victorie impresionantă în tur, în urmă cu aproximativ cinci luni și jumătate, Lewandowski și Gnabry fiind oamenii care i-au „executat” pe londonezi. Bavarezii au obținut un succes care ar fi fost suficient pentru calificarea în sferturi și dacă Chelsea ar fi avut echipa completă pentru acest joc. În toată istoria Ligii Campionilor, nicio formație care a pierdut cu 3-0 în manșa tur pe teren propriu nu a reușit să întoarcă soarta calificării.

De la partida din februarie și până acum, lucrurile în cele două tabere s-au derulat în felul următor: Bayern a continuat cu 14 victorii consecutive în Bundesliga și Cupa Germaniei, reușind să câștige ambele competiții la pas. Chelsea a avut momente bune și mai puțin bune. A obținut calificarea în Liga Campionilor în ultima etapă, iar apoi a pierdut finala FA Cup cu Arsenal (1-2).

Dacă ar fi să găsim totuși un plus pentru Chelsea înaintea acestui joc ar fi faptul că este în ritm de competiție, în timp ce Bayern este după o lună de pauză. Acest avantaj se pierde însă când pui în față scorul din tur, dar și problemele de lot din tabăra lui Lampard.

Chelsea are lipsă aproape o echipă

Presa din Anglia a informat înaintea acestui joc faptul că Frank Lampard a luat în Germania inclusiv trei debutanți, este vorba despre tinerii Lewis Bate, Dynel Simeu și Ian Maatsen. Cei trei nu au jucat încă un meci  în Premier League și s-au alăturat altor doi colegi, Armando Broja și Henry Lawrence, selectați de pe lista B. Dintre aceștia, Maatsen a jucat o singură dată sub comanda lui Lampard, într-un meci din Cupa Ligii cu Grimsby, terminat cu scorul de 7-1, iar Broja a intrat cu Everton, în jocul de campionat (scor 4-0). Toți cei cinci fotbaliști au vârste de 17-18 ani.

Asta nu înseamnă că Chelsea s-a resemnat total în „dubla” cu Bayern Munchen, dar nu prea a avut de ales din cauza numărului mare de jucători indisponibili. Christian Pulisic, Cesar Azpilicueta și Pedro s-au accidentat chiar la ultimul meci oficial în Anglia, în finala FA Cup cu Arsenal (1-2).

Willian, Ruben Loftus-Cheek și N'Golo Kante aveau probleme medicale la ora partidei cu Arsenal și sunt incerți și pentru astăzi. Billy Gilmour este și el absent, în timp ce Marcos Alonso și Jorginho sunt accidentați. Transferați în această vară, Timo Werner și Hakim Ziyech au drept de joc din sezonul următor. Dacă englezii au lipsă aproape o echipă, Bayern nu se poate baza pe Pavard, în timp ce Kingsley Coman este incert.

Cu ochii pe Lewandowski

Meciul Bayern – Chelsea poate deveni foarte interesant și la scorul de 3-0 privind din alte perspective. Spre exemplu, cât de departe poate să ajungă atacantul Robert Lewandowski, din punct de vedere al golurilor marcate. 

Polonezul este lider în clasamentul marcatorilor din Champions League cu 11 goluri, dar aceste reușite reprezintă o mică parte din tot ce a realizat în acest sezon. Lewandowski a terminat în Bundesliga cu 34 de goluri, având alte șase reușite în Cupa Germaniei. Așadar, această „mașină” de goluri a ajuns deja la 51 de reușite, în numai 43 de partide, având o medie de 1,18 goluri per joc. La Superbet, polonezul are cota 1.50 să marcheze diseară. 

Super pariuri speciale pentru super meciurile de azi

Cele două super meciuri de azi beneficiază de cote și pariuri speciale pe site-ul și în aplicația Superbet. Printre altele, poți paria pe marcatori, total cartonașe, faulturi, scor corect la final sau oricând în timpul meciului, intervalul primului gol sau chiar pe procentajul posesiei. Tot în secțiunea Speciale, poți găsi un duel inedit între gazdele și oaspeții de diseară și multe alte pariuri care includ evenimente de la ambele partide. 

Ai aici oferta completă pentru meciurile care se joacă diseară în Liga Campionilor.

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe meciurile zilei din Liga Campionilor, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Începe Jupiler League cu Denis Drăguș, singurul reprezentant al României! Ei sunt compatrioții care au făcut istorie printre valoni și flamanzi!

Revine Liga Campionilor, după cea mai lungă pauză din istoria competiției: care sunt favoritele?

Inter, United și Sevilla sunt marile favorite la câștigarea Europa League. Vezi cu cine țin Ambasadorii Superbet și află toate pronosticurile lor!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează