GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Un suport de schiuri, dar și bare transversale livrate de baretransport.ro - dotări practice pentru mașină

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2024 11:54 / Actualizat miercuri, 05 iunie 2024 11:54

Mașina proprietate personală poate deveni chiar o căsuță pe patru roți, deoarece este capabilă să transporte atât de multe lucruri. Cu ajutorul accesoriilor bine montate, se pot transporta și alte bagaje, nu doar folosi portbagajul pentru aceasta. Lucruri de valoare sau diverse alte obiecte fragile pot fi puse la adăpost cu ajutorul cutiilor tip portbagaj.

Cu puțină îndemânare, oricine poate monta bare transversale sau longitudinale pentru a putea beneficia de spațiu extins pentru bagaje. Iată așadar modalități practice de transport livrate de către magazinul online baretransport.ro. Descoperim aceste oferte utile în articolul de mai jos.

De ce să montezi pe mașină un suport ski

Pe principiul fă-ți vara sanie și iarna car, aceste suporturi pentru ski pot fi folositoare nu doar pentru sezonul de ski, ci și în alte împrejurări. Cert este faptul că ele se montează ușor și pot fi comandate online, fără alte bătăi de cap. Iată, așadar, că un suport ski masina poate fi util în diverse împrejurări și are și un raport bun preț-calitate.

Suporturile de ski pot fi de mai multe feluri și toate aceste modele sunt prezente pe site-ul baretransport.ro. Aici se găsesc suporturi de ski cu prindere magnetică, suporturi de ski montate pe bare transversale și acestea vin în mai multe variante. Cu ajutorul lor atât, atât schiurile cât și bețele adecvate vor putea fi transportate în siguranță, chiar dacă acestea sunt mai multe perechi.

Bare transversale și longitudinale - ce sunt acestea?

Cu siguranță în trafic se remarcă multe mașini care au acest sistem de bare montat deasupra mașinii. Cu ajutorul lor se pot ancora diverse obiecte care nu încap în portbagaj. Dar nu numai atât, pe ele se pot monta și cutiile pentru portbagaj, unde se pot pune surplusul de diverse bagaje.

Acestea sunt de obicei lucruri personale sau de valoare care nu pot fi lăsate la vedere. Mai ales în călătoriile lungi, tot ceea ce este de valoare poate fi pus înăuntru, fără teamă de incidente nedorite.

Cutiile pentru portbagaj sunt de mai multe dimensiuni și ușor de montat pe barele transversale. Ele au, de asemenea, și o paletă de culoare de la negru, alb sau silver, fiind nuanțele alese de majoritatea șoferilor.

Barele care susțin aceste cutii sunt fabricate din aluminiu și susțin până la 80 de kilograme în greutate.

Alte accesorii pentru mașini

De la magazinul online Bare Transport se mai pot comanda și alte tipuri de accesorii, adaptate la fiecare model de mașină în parte. Astfel, un set de praguri laterale asigură un aspect estetic mult mai plăcut mașinii. În plus, permite acces la mașină mult mai ușor, când urci sau cobori. În special în cazul persoanelor în vârstă sau a copiilor, ele își dovedesc din plin utilitatea.

Nu doar atât, pragurile laterale oferă și o protecție în cazul nedorit al coliziunilor, amortizând șocul. Se livrează împreună cu accesoriile necesare pentru montare.

Pentru comenzi se accesează pagina oficială baretransport.ro.

Contact: [email protected]

Citește și:

„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Euro 2024
„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Euro 2024
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”
Nationala
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează