INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARESTARE

A jucat contra României la Mondialul din 1994 şi cel din 1998 şi acum este căutat de Interpol » Ce acuze i se aduc unui fost fotbalist columbian

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2015 10:47

Interpol a emis un mandat internaţional de arestare pe numele columbianului Freddy Rincon.

Fostul atacant este acuzat de spălare de bani şi de legături cu un cartel de droguri din Columbia, potrivit Mediafax.

Fost adversar al României la Campionatul Mondial din 1994 şi cel din 1998, Rincon este suspectat de poliţia din Panama că ar fi cumpărat proprietăţi în această ţară folosind bani proveniţi de la Pablo Rayo Montano, un traficant de droguri.

Autorităţile au pus sechestru pe două apartamente, o casă şi două terenuri achiziţionate de Rincon. De asemenea, fostul internaţional este bănuit că a investit 200.000 de dolari în mai multe afaceri, proveniţi de la aceeaşi persoană.

Columbianul de 48 de ani a mai fost arestat timp de patru luni, în 2007, cînd a fost acuzat de spălare de bani proveniţi din droguri.

De-a lungul carierei, Rincon a evoluat la America de Cali, Palmeiras, Napoli, Real Madrid, Corinthians, Santos şi Cruzeiro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează