INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CULISE

EXCLUSIV „Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”

Dennis Man, jucătorul celor de la Parma face show în Italia. FOTO: Imago +35   FOTO
Dennis Man, jucătorul celor de la Parma face show în Italia. FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 11:10 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 11:38

Giovanni Becali (72 de ani), unul dintre primii agenți de jucători din fotbalul românesc, este cel care îl impresariază în acest moment pe Dennis Man (26 de ani). Atacantul celor de la Parma a semnat cu firma de impresariat a fraților Becali în urmă cu trei ani, când Man a plecat de la FCSB în Italia în schimbul a 11 milioane de euro.

Invitat în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.ro, impresarul Giovanni Becali a vorbit despre subiectul Dennis Man și procesul pe care jucătorul îl are cu Anamaria Prodan, fostul agent al jucatorului, cea care l-a transferat de la UTA Arad la FCSB.

- Giovanni, ai spus că ai fost trădat de Chivu, de Chiricheș. Nu a fost aceeași situația și cu Dennis Man, care a semnat cu voi?
- Man n-a trădat pe nimeni. Man a semnat singur contractul lui. Eu i-am dat informația lui Gigi. El avea semnat un contract cu o doamnă.

Iubita lui Dennis Man, Alexandra Ionela Grigoriță, fostă Miss Arad
Iubita lui Dennis Man, Alexandra Ionela Grigoriță, fostă Miss Arad
Iubita lui Dennis Man, Alexandra Ionela Grigoriță, fostă Miss Arad
Iubita lui Dennis Man, Alexandra Ionela Grigoriță, fostă Miss Arad
Iubita lui Dennis Man, Alexandra Ionela Grigoriță, fostă Miss Arad
+30 FOTO

- Cu Anamaria Prodan.
- Cu doamna, da.

- Nu-i pronunți numele?
- Nu. Nu vreau.

Ioan Becali, despre cum s-a făcut transferul lui Man la Parma: „Poate să-ți dea bani în cash”

- Am înțeles.
- Nu mă interesează. Avea contract semnat. Eu i-am spus lui Gigi: „Vezi că Parma poate să-ți dea bani în cash. Nu să-ți dea în 5-6 ani”.

- Așa.
- Doamna, vorbea prin unu, doi, trei, patru, cinci... Așa ajungea. Nu unul direct care să meargă să vorbească cu președintele, cum am vorbit eu.

- Ea avea nevoie de intermediari, zici tu.
- Numai așa lucra. Gigi i-a spus lui Man, „Bă, te duci și semnezi! Mai jos de un milion nu semnezi”. După care, după un an de zile, a venit singur Man la noi. „Nea Giovanni, poți să mă reprezinți?”. „Hai să semnăm un contract”. „Mai ai cu cineva semnat?”. „Nu mai am, nea Giovanni”. Și de aici a început procesul.

„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Dennis Man (26 de ani)

„Man a semnat cu noi un contract pe 3 ani!”

- L-a dat în judecată și a câștigat, nu?
- Nu, nu. Procesul a fost la Înalta Curte între Man și doamna. Se va da în toamnă sentința. S-a dat fondul, s-a dat apelul și s-a întors din nou la apel. Acum așteaptă sentința. E problema lui Man cu doamna.

- Și?
- Man a reînnoit cu noi oricum pe trei ani. Și el și Mihăilă.

- Cum sunt priviți la Parma?
- Cred că sunt cei mai bine plătiți din echipă.

Procesul Anamaria Prodan vs Dennis Man se rejudecă

„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca procesul dintre Anamaria Prodan și Dennis Man, în care impresara i-a cerut fotbalistului despăgubiri de 350.000 de euro internaționalului român, să se rejudece.

  • CONTEXT: În ianuarie 2021, când Dennis Man a plecat de la FCSB la Parma în schimbul a 11 milioane de euro, jucătorul a semnat cu firma de impresari a verilor Becali.
  • Astfel, Giovanni s-a ocupat de negocierile cu Parma, Anamaria Prodan fiind sărită din schemă.
  • Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe Man, care, potrivit impresarei, a încălcat contractul cu o clauză în valoare de 350.000 de euro, pe care fotbalistul ar trebui să-i plătească acum.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (4)
Randoomxx
Randoomxx  •  21 Septembrie 2024, 15:41

duamna nu are cum sa castige un asemenea proces. nu o sa vada banii aia niciodata.

_Adrian_1
_Adrian_1  •  21 Septembrie 2024, 12:31

Regulamentul ACTUAL al FIFA spune ca un jucator se poate reprezenta singur chiar daca are contract cu un agent. De asta incearca sa se prevaleze Giovani, omul stie meserie. Problema e ca acest regulament e suspendat din cauza proceselor deschise contra FIFA de marile firme de impresariat din Anglia, Spania etc si ORICUM NU ERA IN VIGOARE LA DATA TRANSFERULUI LUI MAN LA PARMA. Toate astea sunt verificabile pe site-ul FIFA, desigur de catre jurnalisti care stiu si vor sa-si faca meseria...

Catalynn_25
Catalynn_25  •  21 Septembrie 2024, 12:26

Înțeleg ca are salariu foarte mare acum, deci își poate plăti lejer greșeala tinereții. Avea contract valabil și nu l-a respectat, e normal să suporte consecințele. Sunt sigur ca și el la rândul său se așteaptă ca Parma sau viitoarele cluburi unde va merge să își îndeplinească obligațiile contractuale fără a trebui să îi acționeze în justiție sau la FIFA pt a își primi drepturile.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează