INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Carlo Ancelotti a surprins după ce Real Madrid a ratat victoria cu Atletico la ultima fază: „Am câștigat un punct!”

Carlo Ancelotti / Foto: Imago Images +9   FOTO
Carlo Ancelotti / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2024, 09:04 / Actualizat luni, 30 septembrie 2024 10:24

Atletico - Real Madrid, derby-ul capitalei Spaniei din etapa a 8-a din La Liga, s-a terminat la egalitate, 1-1. Eder Militao a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 64, iar Angel Correa a egalat pentru gazde în minutul 90 + 5. Partida a fost întreruptă circa 15 minute din cauza fanilor gazdelor, care au aruncat cu obiecte înspre Thibaut Courtois. La finalul meciului, Carlo Ancelotti a explicat de ce „Los Blancos” au primit gol în prelungiri.

Tehnicianul italian al Realului a acuzat oboseala jucătorilor provocată de numărul mare de meciuri pe care îl dispută. Ancelotti s-a arătat dezamăgit de rezultat, dar în același timp bucuros de faptul că echipa sa nu a mai pierdut pe Metropolitano, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut (2-4 în Cupa Regelui și 1-3 în campionat).

Carlo Ancelotti, după Atletico - Real Madrid 1-1: „Ritmul nu poate fi la maximum la fiecare meci”

Este greu după o remiză într-o partidă pe care am fost foarte aproape să o câștigăm. Se poate întâmpla (n.r.- să primești gol la ultima fază), adversarul este foarte puternic, au foarte multă calitate. A fost în ultimul moment, e păcat.

Am controlat bine jocul, am fost aproape. Continuăm să luptăm, nu disperăm, egalul de aici ar putea fi un punct bun pentru viitor față de ce s-a întâmplat anul trecut (n.r. - eșec 1-3).

Nu regret schimbările. Golul primit a fost cauzat de oboseala jucătorilor. Întotdeauna mă gândesc pozitiv, nu negativ. Am câștigat un punct. Dinamica este bună. Ne gândim la meciul de miercuri cu Lille.

Este fotbal, când ai un avantaj trebuie să faci un singur lucru: să te aperi. Am făcut foarte bine aproape tot jocul, la ultima fază au avut o pasă foarte bună filtrantă și ne-au marcat un gol.

A fost un meci controlat de ambele echipe în diferite momente, ne-au ținut foarte mult în apărare. Se putea întâmpla, scopul era să fim mai buni decât anul trecut și am făcut-o, ne-am apărat bine. Am putea avea mai multă viteză cu mingea. Dar jucăm mult, ritmul nu poate fi la maximum la fiecare meci.

Nu cred, ne-a afectat pe amândoi în mod egal (n.r.- întreruperea meciului din cauza fanilor lui Atletico Madrid din minutul 69) Toți am vrut să jucăm.

+4 FOTO

Decizia a fost cea corectă. Arbitrul a spus că au aruncat cu brichete și că a avertizat de două ori. Dacă au mai aruncat una, trebuia să oprească meciul”, a declarat Carlo Ancelotti, conform AS.

Clasamentul la zi din La Liga:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ședință de URGENȚĂ la CFR Cluj » Nelu Varga a intrat în vestiar: „Ne strângem mâna frumos și gata!”
Superliga
Ședință de URGENȚĂ la CFR Cluj » Nelu Varga a intrat în vestiar: „Ne strângem mâna frumos și gata!”
Gigi Becali și-a mai găsit un dușman: „A făcut factură pe numele lui, dar nu are licență. Fac eu pușcărie pentru el?”
Superliga
Gigi Becali și-a mai găsit un dușman: „A făcut factură pe numele lui, dar nu are licență. Fac eu pușcărie pentru el?”
Verdict surprinzător dat de Ionel Ganea: „Pe ea o văd favorită la titlu! Joacă foarte bine”
Superliga
Verdict surprinzător dat de Ionel Ganea: „Pe ea o văd favorită la titlu! Joacă foarte bine”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează