INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Borussia Dortmund a luat decizia » Ce se întâmplă cu Hummels și Reus

Mats Hummels și Marco Reus / Foto: Imago
Mats Hummels și Marco Reus / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2024 13:46 / Actualizat joi, 02 mai 2024 14:59

Semifinalista Ligii Campionilor, Borussia Dortmund, nu le va mai prelungi contractele „veteranilor” Mats Hummels și Marco Reus.

Mats Hummels, 35 de ani, a fost declarat miercuri cel mai bun jucător de pe teren în prima manșă a semifinalei cu Paris SG (1-0). Însă meciul cu parizienii ar putea fi pentru „veteranul” în vârstă de 35 de ani ultimul în tricoul Borussiei Dortmund, pe teren propriu, în Liga Campionilor. Lucru valabil și pentru coechipierul Marco Reus (34 de ani).

Lovitură de proporții » Finanțatorul se retrage de la clubul din Liga 2: „Am luat decizia să nu mai susțin echipa!”
DECIZIE
Lovitură de proporții » Finanțatorul se retrage de la clubul din Liga 2: „Am luat decizia să nu mai susțin echipa!”

Contractele lor cu Borussia expiră la finele sezonului în curs, iar potrivit tabloidului Bild, clubul ar fi decis să nu le mai prelungească. La finele meciului cu PSG, în fața camerelor de luat vederi, Hummels a vorbit deschis despre viitorul său și ia în calcul să nu mai îmbrace tricoul galben-negru.

Mats Hummels: „Se poate întâmpla orice”

„Posibilitatea există. De fapt, încă nu s-a decis nimic. M-am gândit la ce s-ar putea întâmpla în continuare pentru mine. Nu se va decide până când... pff... până la ultimul meci al sezonului. Poate chiar și după aceea”, a comentat internaționalul german.

Apoi a continuat: „Se poate întâmpla orice. Desigur, aș dori să văd și ce opțiuni sunt disponibile. Inclusiv aici. BVB și-a asigurat prezența în Liga Campionilor, sezonul viitor, și acesta e un aspect important. Trebuie doar să văd ce este posibil până la urmă și ce vreau să fac”.

Mats Hummels nu e sigur nici de participarea la Euro 2024

Pe Hummels îl mai așteaptă o decizie importantă. Selecționerul Julian Nagelsmann l-a readus la națională, într-adevăr, dar nu este sigur că va face parte din lotul cu care va aborda turneul final al CE 2024. Coechipierul Marco Reus, la rându-i, nu-și mai face demult speranțe.

În cazul mijlocașului ofensiv în vârstă de 34 de ani lucrurile sunt clare de mai multă vreme. După ce în ultimii ani i-a fost prelungit contractul pe câte un sezon, iar salariul i-a fost redus considerabil, la vară aventura lui în galben-negru se încheie. La națională oricum nu mai contează demult.

VIDEO. Zidul Galben din Dortmund

Mai puteți citi:

Legenda lui Manchester United, marcată de 3 momente din La Liga: „M-am simțit inferior. Luis Enrique nici nu m-a salutat”

Thierry Henry nici n-a putut să privească » Cum a apărut Carragher la interviu, după 8 beri băute în „Zidul galben” de la Dortmund

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează