INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

FOTO Como - Parma 1-1 » „Cruciații” își prelungesc seria de meciuri fără victorie în Serie A

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2024 18:16 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2024 18:30

Cu Man și Mihăilă doar pe banca de rezerve la momentul începerii meciului, Parma a remizat la Como, 1-1, într-o partidă a etapei cu numărul 8 din Serie A. Cei doi internaționali români au fost introduși în minutul 56.

Meciurile etapei a 8-a din Serie A

Prima ocazie de gol a partidei a venit în minutul 9 și le-a aparținut gazdelor.

Pasa lui Nico Paz l-a găsit într-o poziție foarte bună pe Gabriel Strefezza în flancul drept, iar fotbalistul brazilian a trimis un șut violent care a trecut peste poarta lui Suzuki.

Cu toate acestea, cei care au deschis scorul au fost oaspeții. În minutul 21, Hernani, aflat în banda dreaptă, a trimis o centrare pe jos în careul advers, iar Bonny a reluat spectaculos în poarta lui Audero.

GALERIE FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Como - Parma

+7 FOTO

Replica trupei lui Cesc Fabregas a venit după doar două minute. Alieu Fadera, aflat la capătul unei pase care a tăiat apărarea „cruciaților”, a trimis spre poartă, însă Zion Suzuki a avut o intervenție foarte bună și a reușit să respingă.

În minutul 33, gazdele au trecut din nou pe lângă restabilirea echilibrului pe tabelă.

Fadera a trimis o centrare foarte bună, din flancul stâng de această dată, iar Cutrone a câștigat duelul aerian cu Balogh, dar lovitura de cap a atacantului italian a fost parată de același Suzuki.

Cu doar 3 minute înainte de pauză, Parma a avut șansa de a-și dubla avantajul, însă execuția lui Bernabe din lovitură liberă a lovit transversala porții gazdelor.

La ultima fază a primului act, Como i-a pedepsit pe băieții lui Fabio Pecchia pentru ocazia ratată, iar Nico Paz a restabilit egalitatea pe tabelă, după ce l-a învins pe Suzuki cu un șut din interiorul careului.

Astfel, cele două echipe au intrat la egalitate la cabine, scor 1-1.

Man și Mihăilă, introduși pe teren în actul secund

Începutul actului secund le-a aparținut gazdelor, care au pus o presiune constantă pe defensiva Parmei, însă această dominare nu a contat și pe tabelă.

În minutul 56, Fabio Pecchia i-a introdus pe teren la pachet pe Man și Mihăilă. Internaționalii români i-au înlocuit pe Almqvist și Cancellieri.

Mihăilă a lovit bara în minutul 62

După doar 6 minute de la intrarea pe gazon, Man și Mihăilă au colaborat la o ocazie imensă a Parmei.

Fostul fotbalist de la FCSB i-a pasat lui Mihăilă, aflat la marginea careului, iar acesta a trimis un șut din prima care a lovit bara porții lui Audero.

În minutul 84, Parma a avut șansa de a reveni în avantaj, atunci când Charpentier a expediat un balon spre poarta gazdelor, dar Audero a izbutit să respingă.

Astfel, scorul final al partidei a rămas cel stabilit de Nico Paz în finalul primei reprize, 1-1.

În urma acestui rezultat, trupa lui Man și Mihăilă acumulează 7 puncte și rămâne pentru moment pe locul 15 în Serie A, în timp ce Como se află pe 14, cu 9 puncte.

În etapa viitoare, Parma va primi vizita celor de la Empoli, în timp ce Como va evolua împotriva lui Torino, în deplasare.

Clasament Serie A:

FINAL » Como - Parma 1-1

Como - Parma » Echipele de start:

Como (4-2-3-1): Audero - Van Der Brempt, Kempf, Dossena, Moreno - Perrone, Roberto - Strefezza, Paz, Fadera - Cutrone
Rezerve: Reina - Sala, Goldaniga, Iovine, Baselli, Gabrielloni, Belotti, Jassim, Moreira, Engelardt, Braunoder, Da Cunha, Mazzitelli, Verdi, Barba
Antrenor: Cesc Fabregas

Parma (4-2-3-1): Suzuki - Del Prato, Hainaut, Balogh, Valeri - Sohm, Bernabe - Almqvist, Hernani, Cancellieri - Bonny
Rezerve: Chichizola, Corvi - Valenti, Charpentier, Keita, Camara, Mihăilă, Leoni, Haj, Di Chiara, Man
Antrenor: Fabio Pecchia

Stadion: Stadio „Giuseppe Sinigaglia” (Como)
Arbitru: Michael Fabbri

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Superliga
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Gyor a suferit a doua cea mai drastică înfrângere din istorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Handbal
Gyor a suferit a doua cea mai drastică înfrângere din istorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Patronul din Superliga confirmă despărțirea de antrenor: „Când am văzut asta, era să scap telefonul din mână!” + Culisele iminentului „divorț”
Superliga
Patronul din Superliga confirmă despărțirea de antrenor: „Când am văzut asta, era să scap telefonul din mână!” + Culisele iminentului „divorț”

5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu”, cel care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”

„Preluarea Stelei a fost o șmecherie!” » „Cârcotașul” Mihai Găinușă, dezvăluiri în GSP: „Când l-am văzut pe Zmărăndescu, m-am gândit: «Gata, asta e, îmi rupe o mână»”


Comentarii (7)
nonu49
nonu49  •  19 Octombrie 2024, 20:57

Pana cand va trebui sa vedem astfel dee "manevre" prin care se face publicitate FCSB-ului? Ce rost avea sintagma "fostul jucator al FCSB-ului"? Poate ar trebui sa fi scris si "fostul jucator al Universitatii Craiova" cu referire la Mihaila, desi aceste lectii de istorie a celor 2 fotbalisti (plecati de mai bine de 2 ani de la echipele respective), nu-si au rostul! Sunt niste "gainarii" ieftine care aduc atingere obiectivitatii si neutralitatii unei gazete de sport.

rav410wrc
rav410wrc  •  19 Octombrie 2024, 20:43
Postat de mateodamiano7 pe 19 Octombrie 2024, 19:47

viitori campioni ai bancii de rezerve.

Mai "campioni", la pregatirile pentru Sampion Lig, ca voi NU exista !! :)))

mateodamiano7
mateodamiano7  •  19 Octombrie 2024, 19:47

viitori campioni ai bancii de rezerve.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează