INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Decizie importantă în ceea ce-l privește pe Cristiano Ronaldo: va purta banderola la Real Madrid!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Alexandru Stănilă - Publicat luni, 12 septembrie 2016 22:04

După ce Alvaro Arbeloa a plecat la West Ham United la finalul acestei perioade de transferuri, Real avea nevoie de un al patrulea căpitan, rol preluat acum de Cristiano Ronaldo, conform Marca.

Astfel, Cristiano se alătură primilor trei căpitani ai "Los Blancos", aceştia fiind, în ordine: Sergio Ramos, Pepe şi Marcelo. Golgheterul Realului va avea ocazia de a purta banderola si la echipa de club, după ce a primit această responsabilitate şi la naţionala Portugaliei.

CR7 a ajuns la Real Madrid în urmă cu 7 sezoane, în 2009. De atunci, portughezul a reuşit să câştige numeroase trofee, atât cu echipa, cât şi individuale. Printre ele se numără cele două Ligi ale Campionilor, un titlu de campion în La Liga, două Cupe ale Spaniei, două Baloane de Aur (avea deja unul la United) şi de două ori desemnat cel mai bun jucător in Europa, de către UEFA.

În cele 349 de partide disputate pentru echipa de pe Santiago Bernabeu, Ronaldo a reuşit să aibă nişte cifre fabuloase: 365 de goluri şi 114 assist-uri în doar 349 de partide.

Acesta a debutat în weekend-ul trecut în noul sezon de La Liga, după accidentarea suferită de la genunchi în finala de la EURO 2016, contra Franţei. A evoluat 66 de minute în meciul împotriva Osasunei, în care a înscris şi un gol.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
10157524009560457
Adrian Danaila  •  12 Septembrie 2016, 23:39

În cele 349 de partide disputate pentru echipa de pe Santiago Bernabeu, Ronaldo a reuşit să aibă nişte cifre fabuloase: 365 de goluri şi 114 assist-uri în doar 349 de partide. Aceasta fraza m-a amuzat teribil. Multa bafta in continuare!

andrei.33
andrei.33  •  12 Septembrie 2016, 22:50

Greu de crezut ca poti avea ocazia sa fii capitan cand esti al patrulea pe lista... Stirea asta e cam non-stire. In niciun caz "decizie importanta". Ma gandeam ca initiativa asta Jurnalisport va mai schimba din stilul tabloid lipsit de respect promovat de gsp. Aceleasi titluri lipsite de continut, insa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează