INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Decizie suprinzătoare a conducerii lui Chelsea: Jose Mourinho "supraviețuiește" și umilinței cu Liverpool

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2015 11:01

Portughezul Jose Mourinho a primit din nou un vot de încredere din partea conducerii lui Chelsea, în ciuda înfrîngerii suferite cu Liverpool, 1-3, în Premier League și a locul 15, umilitor pentru campioana Premier League.

John Obi Mikel spune că jucătorii sînt 100% alături de managerul portughez, care a fost aclamat de fanii de pe Stamford Bridge în ultimul meci de campionat. Board-ul director al lui Chelsea l-a asigurat pe Mourinho că încă are susținerea conducerii și că poate pregăti în liniște disputa contra lui Dinamo Kiev, de miercuri, de pe teren propriu, în Liga Campionilor.

Mai multe voci se așteptau ca Mourinho să fie demis după startul dezastru din toate competițiile. Portughezul în vîrstă de 52 de ani nu își mai permite, însă, să facă un nou pas greșit, scrie theguardian.com.

În ultima vreme, Guus Hiddink și Carlo Ancelotti au fost vehiculați ca înlocuitori ai lui The Special One pe Stamford Bridge. Conform unor surse din presa britanică, Mourinho are probleme în vestiar, acolo unde fronda lui Eden Hazard ar fi dus la mai multe acte de indisciplină din partea vedetelor lui Chelsea.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali visează degeaba! De ce nu se va face transferul anului în Superliga: are șanse minime să îl aducă la FCSB
Superliga
Gigi Becali visează degeaba! De ce nu se va face transferul anului în Superliga: are șanse minime să îl aducă la FCSB
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Superliga
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Joan Laporta, în România! Imagini tari din această seară: „Știți de ce n-au fost invitați Hagi și Popescu?”
Superliga
Joan Laporta, în România! Imagini tari din această seară: „Știți de ce n-au fost invitați Hagi și Popescu?”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  03 Noiembrie 2015, 10:13

Filozofia in fotbal e simpla. Joaca jucatorii in teren. Cu jucatorii de la Chelsea este inacceptabil sa ai asemenea rezultate. Cauza este simpla : unii jucatori nu-l mai vor pe antrenor, altii chiar nu pot mai mult. Si asa Mourinho pierde enorm ca imagine, dar nu ar vrea sa piarda si bani. Un antrenor decent ar pleca, dar Mourinho este prea increzut ca sa faca asta. De aici dezastrul, mi-e greu sa cred ca in CL vor putea sa joace, mai bine.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Noiembrie 2015, 09:05

...nimeni nu i nebun sa si dea cel mai bun antrenor din lume afara ...ce daca echipa pierde ?...el nu i vinovat ...el le spune cum sa castige ...daca ei sunt neputinciosi ...

dansulnorilor
dansulnorilor  •  03 Noiembrie 2015, 03:50
Postat de mircea1957 pe 02 Noiembrie 2015, 22:56

Articol halucinant din care fiecare intelege ce vrea. Este un articol "la doua capete". In prima parte se spune ca jucatorii sunt 100% cu Mou. In a doua parte se intelege ca Mou a pierdut vestiarul, mai multi jucatori, in frunte cu Hazard se pare ca-l contesta. In afara de asta, locul 15 si infrangeri pe linie spun de fapt cat de mare antrenor este The special one. Da, special prin aroganta. Cand nu mai are un Ronaldo sau jucatori de talie international, este un antrenor mediocru spre mizerabil care-si conduce echipa catre retrogradare cu toate finantarile gigantice pe care le are. Oare mai crede cineva in mitul lui The special one?? A ramas numai de el decat aroganta, restul s-a fasait lamentabil.

Nu contesta calitatile lui de antrenor doar pt ca de data asta a pierdut vestiarul. Si Lucescu a patit la fel la Inter. Jucatorii nu l-au vrut si nu au jucat. Iar el a plecat repede de acolo. Asta nu inseamna ca nu e bun antrenor, a demonstrat-o din plin. La fel si Mourinho. Cand a castigat prima data CL cu Porto, nu avea mari vedete in echipa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează