INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

FOTO Balotelli, debut într-un meci cu scandal » Ultrașii au făcut grevă și au provocat panică pe Velodrome

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 16:37

Marseille a pierdut încă un meci, 1-2, pe teren propriu, contra lui Lille. Ultrașii au fost în grevă zece minute, apoi i-au cerut demisia antrenorului Rudi Garcia și au provocat panică, lansând o petardă chiar lângă propriii jucători.

Când a debutat și Mario Balotelli la OM, când a venit și patronul american Frank McCourt, ultrașii marseillezi au destabilizat Velodrome.

Mai întâi, cu o grevă, în primele zece minute. Erau mai multe mesaje de protest scrise pe pancarte și afișate în peluze. Unul în engleză, pentru proprietar: "Tu știi afaceri, noi știm fotbal! Ție îți place sportul, noi iubim OM! Tu ai fost țepuit, iar credibilitatea ta a primit o mare lovitură! Tu ești the boss, demonstrează-ne! Concediază antrenorul! Provoacă un cutremur în Comitetul Executiv!".

Și alte bannere, în franceză: "90 de minute de tăcere pentru șefii care vor să-și ucidă propriii suporteri". Sau "Proprietar fantomă, conducători amatori, zero ambiții în mercato, jucători banali, fani denigrați. Proiectul Champions e pe drum bun".

+5 FOTO

Explozie lângă Strootman

Apoi, nebunia. În minutul 57, o petardă a explodat la marginea terenului, chiar lângă Amavi, Strootman (ambii Olympique), Thiago Mendes ( Lille) și tușier. Primii doi au fost cei mai afectați. Și meciul a fost suspendat timp de 40 de minute!

În cele din urmă, partida s-a reluat. Cu eliminarea lui Thauvin, golul lui Balotelli și eșecul lui Marseille: 1-2.

Vezi și:

Tatăl lui Neymar, în culmea furiei: "Fiul meu putea sfârși într-un scaun cu rotile"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
thomassystem
thomassystem  •  26 Ianuarie 2019, 17:24

Numai Radu Banciu mai poate salva ceva la OM.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează