INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Rocha e mic copil » Cum arată un fotbalist de 24 de ani, cu salariu fabulos, de la City :O

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 ianuarie 2013 17:24

O fostă mare speranţă a fotbalului englez şi a celor de la Manchester City, Michael Johnson, nu mai arată deloc ca un fotbalist.

Ultimul meci oficial jucat de Johnson pentru "cetăţeni" a fost abia în 2009, contra celor de Scunthorpe în Carling Cup, fiind ţinut departe de gazon de o accidentare.

Fotbalistul mai are contract cu City pîna în iunie 2013 şi are un salariu fabulos, aproximativ 40.000 de lire pe săptămînă, ceea ce înseamnă aproximativ 2 milioane de lire pe sezon. Problemele lui Johnson au început în 2009, cînd a suferit o accidentare foarte gravă la genunchi, ulterior acesta avînd grave probleme cu alcoolul.

Mai mult, o imagine de pe Twitter a făcut ca lumea să afle cum arată acum mijlocaşul lui City. Fanii au fost şocaţi cînd au văzut cît de multe kilograme în plus are Johnson, care nu mai arată nici pe de parte ca un jucător de fotbal.

Suporterii au fost şi mai mult surprinşi, mijlocaşul fiind  văzut un posibil căpitan al naţionalei Angliei, lucru ce pare acum imposibil. Fostul internaţional de tineret al Angliei a mai avut  probleme din cauza unui accident de maşină, fiind  găsit băut la volan.

Vezi aici o superreuşită a lui Johnson împotriva lui Derby!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
dblock
dblock  •  16 Ianuarie 2013, 00:27
Postat de casual23 pe 15 Ianuarie 2013, 18:13

Dupa toate operatiile suferite si timpul petrecut la recuperare, doar marele Ronaldo si-a revenit cat de cat. Din pacate, nici clubul nu l-a ajutat la nevoie (un nou contract cu 2 mil lire pe an, acordat unui jucator de 21 de ani, e orice numai ajutor nu). Chiar daca-si revine, o sa fie la un nivel mediocru..

Si Cisse si-a revenit..dar a recidivat des.

raduandrei123
raduandrei123  •  15 Ianuarie 2013, 23:10

Multumim GSP pt aceasta stire....inutila! Acestui mijlocas i-a fost reziliat contractul la sf lunii decembrie. Se pare ca nu ati tradus corect :). Bafta pe viitor....si refresh mai des!

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  15 Ianuarie 2013, 21:25
Postat de doze pe 15 Ianuarie 2013, 18:56

40.000 salariu fabulos? nu e pentru premier league, ce sa mai zicem de City. fabulos e de la 150mii. 40mii la city cred ca si pantilimon ia ma mult

Printre altele,Pantelimon castiga anual 800 000 de euro pe an. Adica 15 384 saptamanal.Primele de joc si alte bonusuri se acorda separat in Anglia.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează