INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PLANURI

La ce colos european merge Ilie Dumitrescu să învețe meserie: „Am ușile deschise acolo”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat joi, 15 august 2024 19:03 / Actualizat joi, 15 august 2024 19:35

Ilie Dumitrescu, 55 de ani, fost fotbalist important al României, a dezvăluit că plănuiește să meargă la Madrid, pentru a învăța meserie de la Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real.

Carlo Ancelotti este unul dintre cei mai titrați și respectați antrenori încă în activitate, câștigător a 29 de trofee în ilustra-i carieră, 14 dintre ele la Real Madrid, ultimul cucerit chiar seara trecută, după 2-0 cu Atalanta în Supercupa Europei.

De-a lungul anilor, mai mulți antrenori români au „furat” tainele meseriei de la Carlo Ancelotti. A făcut-o Edi Iordănescu în septembrie 2022, în perioada în care era selecționer al României, apoi a făcut-o Florin Maxim, antrenorul Corvinului, spre finalul lui 2023.

Ilie Dumitrescu merge la Real Madrid să învețe meserie: „Am ușile deschise acolo”

La ședințele de pregătire conduse de Carlo Ancelotti plănuiește să asiste în viitorul apropiat și Ilie Dumitrescu, asta în condițiile în care fostul internațional român nu mai antrenează de mai bine de un deceniu, fiind în prezent analist sportiv.

„O să vreau să merg și eu o săptămână la Carlo, să văd un ciclu săptămânal. Da, vreau. Am ușile deschise. Vreau să fac și o chestie interesantă cu el acolo”, a dezvăluit Dumitrescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Miercuri seara, Carlo Ancelotti l-a egalat pe Miguel Munoz ca număr de trofee câștigate pe banca lui Real Madrid, 14 la număr, record pentru clubul blanco. Printre cele 14 trofee se numără și 3 Ligi ale Campionilor.

„Sunt foarte fericit. Este o onoare și un privilegiu să antrenez această echipă, iar astăzi ne-am descurcat bine. A fost o primă parte complicată, pentru că Atalanta a jucat foarte bine. Au fost puternici în dueluri și am avut probleme, dar din moment ce meciul s-a deschis puțin, ați putut vedea calitatea pe care o avem în față”, a comentat Ancelotti după Supercupa Europei.

Match Quiz Rapid - Dinamo

Ce așteptări ai de la derby-ul bucureștean? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (20)
username_2
username_2  •  16 August 2024, 19:55
Postat de lefter_popescu pe 15 August 2024, 23:30

Amice, doar Gigi Valiza si Iliuță pronosport trebuie sa meargă sa invete meserie. Ceilalți pomeniți de tine nu se baga peste antrenori ca sa le facă echipa, schimbările și sistemul de joc. Gigi Valiza are telecomanda la el dar încă bajbaie pt ca nu are lanterna.

bonjour Leftere, așa e, ai dreptate, corporatiștii nu se comportă ca ciobanii, ei își angajează telectuali de felu lu nea Veo Moldovan, ăla îi pe post de alter ego al domnului Șucu, scopu și rezultatu fiind aceleași ca la Giginho...de Maic și Neluțu a lu caran n-are rost să facem vorbire, sînt mult sub Giginho

Haha1989
Haha1989  •  16 August 2024, 14:01
Postat de Hcm27 pe 15 August 2024, 21:19

Ilie, întrebarea mea este:de ce n-ai mers pana la varsta asta și ai preferat sa tai frunza la câini la ăștia de la Digi?

Fiindcă nu e în stare, doar de a vorbi mult și de a spune nimic. Mai are și rolul de a pupa ceva la Gigi. De fapt e la nivelul lui digi 24 și viceversa.

tk2014
tk2014  •  16 August 2024, 10:37
Postat de opinez pe 15 August 2024, 22:17

ID o nulitate pentru care cariera s-a terminat la Pasadena in iulie 1994. Apoi a trait doar din relatii si nume. Ca antrenor in RO a avut sanse garla. Sa le enumeram: facut praf echipa la Bacau, sapat Gabi Stan la BV neprins haina de toamna, execrabil la Galati, varza la FCSB/Steaua. Apoi preluat de televiziuni ca vine parfumat si pare ca gamdeste.

a mai fost pe la galati si jumatate de grecia. aceleasi rezultate. nu cred ca ilie merge la ancelotti cu ideea de a reveni in antrenorat. posibil vrea sa faca niste practica sa se puna la curent cu metode noi, etc… care sa-l ajute sa dea si altfel de dume in studiourile digi. ma indoiesc ca o saptamana de vazut antrenamentele realului il pune din nou antrenor la fcsb.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează