INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Joaquin, dezlănțuit după ce a câștigat Cupa Regelui cu Betis » S-a pozat din nou dezbrăcat cu trofeul!

Joaquin/ foto: Twitter Betis
Joaquin/ foto: Twitter Betis

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2022 19:11 / Actualizat marti, 26 aprilie 2022 20:45

Betis Sevilla a câștigat Cupa Regelui, după ce a trecut de Valencia în finală (1-1, 5-4 după penalty-uri). Căpitanul andaluzilor, Joaquin (40 de ani), a sărbătorit într-un mod inedit câștigarea celui de-al doilea trofeu cu „verzii”.

Mijlocașul ofensiv a pozat dezbrăcat în vestiar, alături de trofeu, la fel ca în urmă cu 17 ani, când câștiga prima sa Cupă cu Betis. Joaquin a devenit primul jucător din istoria clubului andaluz care câștigă două astfel de trofee.

Joaquin s-a pozat dezbrăcat cu Cupa Regelui

În finala cu Valencia, Betis a deschis scorul încă din minutul 11, prin Borja Iglesias. Atacantul spaniol a marcat cu o lovitură de cap plasată, după o pasă a lobată a lui Hector Bellerin. „Liliecii” au egalat după o jumătate de oră de joc, prin Hugo Duro, care a marcat o execuție de finețe, peste portarul Claudio Bravo.

Anamaria Prodan, nervi în a treia zi de Paște: bolidul impresarei, implicat într-un accident în Capitală
ACCIDENT
Anamaria Prodan, nervi în a treia zi de Paște: bolidul impresarei, implicat într-un accident în Capitală

Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1 după 120 de minute, iar câștigătoarea Cupei Spaniei s-a decis după executarea loviturilor de departajare. Singurul jucător care a ratat a fost Musah, mijlocașul Valenciei, care a trimis mult peste poartă. Joaquin, căpitanul lui Betis, s-a aflat pe lisat marcatorilor de la punctul cu VAR. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona, acuzată de „cenzură” » Bucuria puștiului care a sărbătorit un gol ca Ronaldo a dispărut de pe rețelele de socializare

Villarreal, chitită să o doboare și pe Liverpool: „Visul frumos poate continua. Nu mergem pe Anfield doar în excursie la iarbă verde”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
belane
belane  •  26 Aprilie 2022, 21:24

deci eu n-am voie sa folosesc expresia veche de cand pamantul "n-are toate t...i.............gl........e.......le pe casa puse" dar GSP imi face stire din asa ceva !

titiduru22
titiduru22  •  26 Aprilie 2022, 21:00

Wow e sarbatoate in redactie !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează