INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Johan Cruyff: "Marco van Basten ar fi o variantă bună pentru banca Milanului"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2009 00:00

Fostul mare internaţional olandez, Johan Cruyff, a declarat, marţi, că Marco van Basten, liber de contract după despărţirea de Ajax Amsterdam, are capacitatea de a-l înlocui pe actualul antrenor al lui AC Milan, Carlo Ancelotti, care este dorit pe banca tehnică a lui Chelsea, informează AFP.

"Marco este un adevărat campion şi are experienţa necesară pentru a ţine în frâu un vestiar. Ştie să se impună în faţa jucătorilor, motiv pentru cred că este pregătit pentru o asemenea provocare.
În vara trecută s-a spus despre Guardiola că nu are experienţa necesară pentru a o pregăti pe Barcelona. Acum, cred că s-a convins toată lumea de valoarea sa", a opinat Cruyff.

Van Basten, în vârstă de 44 de ani, şi-a reziliat recent contractul cu Ajax din cauza faptului că nu şi-a îndeplinit obiectivele impuse de conducere la începutul sezonului. Triplul câştigător al "Balonului de Aur" a mai pregătit timp de patru ani echipa naţională a Olandei. Ca jucător, acesta a evoluat la Ajax Amsterdam (1982-1987) şi AC Milan (1987-1993), fiind unul dintre cei mai valoroşi atacanţi ai lumii.

Cu trei etape înainte de finalul stagiunii în Serie A, AC Milan ocupă poziţia secundă în clasament, la 7 puncte în urma liderului Inter. Grupare rossoneră va termina, cel mai probabil, acest sezon fără niciun trofeu, iar publicaţiile sportive speculează pe marginea unei posibile plecări a tehnicianului Carlo Ancelotti la Chelsea Londra.

NewsIn

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Aproape 1,2 milioane de români nu pot vedea Rangers - FCSB la TV » Care e motivul
Europa League
Aproape 1,2 milioane de români nu pot vedea Rangers - FCSB la TV » Care e motivul
Mititelu a demarat negocierile pentru înlocuitorul lui Croitoru. Discuții cu un fost antrenor de la Dinamo: „Ni-l dorim foarte mult”
Liga 2
Mititelu a demarat negocierile pentru înlocuitorul lui Croitoru. Discuții cu un fost antrenor de la Dinamo: „Ni-l dorim foarte mult”
Raul Rusescu nu înțelege ce se întâmplă la o forță a Ligii 1: „E mai grav decât credeam...”
Superliga
Raul Rusescu nu înțelege ce se întâmplă la o forță a Ligii 1: „E mai grav decât credeam...”

„Cum adică să NU-l umilesc?” » Campioana Otilia Bădescu, interviu rar despre luptele pe muchie de paletă: „Chinezii au refuzat să mă pregătească, le-a fost frică!” + Ce mare regret are

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (2)
 •  15 Mai 2009, 18:40

sincer masi bucura ca van basten sa devina antrenor la milan un asa mare fotbalist merita sa i se acorde o sansa la echipa la care a jucat chiar daca sunt suporterul lui Juve nu pot sa nu ma bucur pentru van basten nu pentru milan

ronaldo666
ronaldo666  •  12 Mai 2009, 16:19

nu cred k va face face van basten pt k la fel k hagi a fost un jucator senzational dar k antrenor nu e cine stie ce

Vezi toate comentariile (2)
Comentează