INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Cotidianul Ole dă supertransferul ca parafat: „Va juca la Atletico!”

Erling Haaland și Julian Alvarez, în timpul meciului United - City. 
Foto: Instagram @erling.haaland
Erling Haaland și Julian Alvarez, în timpul meciului United - City. Foto: Instagram @erling.haaland

Articol de - Publicat marti, 06 august 2024 11:40 / Actualizat marti, 06 august 2024 11:41

Transferul lui Julian Alvarez de la Manchester City la Atletico se află, de fapt, pe ultima sută de metri. Spaniolii încearcă să-l includă și pe Joao Felix, în afacere. Împrumut, cu opțiune de cumpărare.

Pentru cotidianul argentinian Ole, trecerea lui Julian Alvarez de la Manchester City la Atletico Madrid este deja finalizată. „El este noul atacant al lui Atletico”, susține publicația amintită, care avansează și suma de transfer: 80 de milioane de euro.

Manchester City vrea 80 de milioane de euro și alte 10 milioane sub formă de bonusuri

Însă cotidienele spaniole Marca și As susțin că mai sunt de pus la punct, totuși, câteva detalii. Unul chiar foarte important. Campioana Angliei solicită în schimbul jucătorului 80 de milioane de euro și alte 10 milioane sub formă de bonsuri.

Dar Atletico vrea să obțină un preț mai bun. Și le-ar fi propus „cetățenilor” o altă formulă: 75 de milioane de euro cash și împrumutul pe un sezon, cu drept de achiziție definitivă, al mijlocașului Joao Felix.

Atletico Madrid vrea să scape de Joao Felix după ce portughezul i-a scandalizat pe fani

Portughezul a revenit la Madrid, după împrumutul la Barcelona, însă antrenorul Diego Simeone vrea să scape de el pentru a nu risca un nou scandal cu suporterii.

Sezonul trecut, când a auzit că gruparea blaugrana îl vrea, Felix a scris pe rețelele de socializare că e fan Barca de mic și și-a pus suporterii „în cap”. Ei nu vor să-l mai vadă în tricoul lui Atletico!

Julian Alvarez nu mai vrea să fie numărul 2 la Manchester City

Alvarez, la rându-i, susține că se simte „foarte bine” la Manchester City, însă vrea să fie vioara întâi în atac. Acolo unde, deocamdată, managerul Pep Gurdiola i-a acordat credit lui Erling Haaland.

„Este enervant să fii pe bancă în meciuri importante, ca jucător vrei mereu să ajuți pe teren! Dar sezonul meu a fost bun, așa că sunt foarte fericit. Vom vedea ce se întâmplă după Jocurile Olimpice”, a declarat campionul mondial din 2022 cotidianului argentinian Clarin.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. A început repriza a doua
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. A început repriza a doua
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează