INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC SEVILLA

Kanoute l-a egalat pe Suker în topul celor mai buni marcatori străini din istoria Sevillei

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2009 00:00

Atacantul din Mali, Frederic Kanoute, a devenit al patrulea marcator din istoria lui FC Sevilla, după ce în partida cu Recreativo Huelva a înscris al 90-lea său gol pentru gruparea andaluză şi l-a egalat în top pe fostul internaţional croat Davor Suker, informează Marca.

Fostul vârf al lui West Ham şi Lyon a punctat în minutul 32 al meicului pe care formaţia antrenată de Manolo Jimenez l-a câştigat sâmbătă seară pe terenul lui Recreativo Huelva cu scorul de 1-0.

În urma acestei performanţe, Kanoute şi-a trecut în cont al 20-lea său gol din actuala stagiune şi, totodată, reuşita cu numărul 90 în tricoul lui FC Sevilla, echipă pentru care evoluează din vara lui 2005, când a fost cumpărat de la Tottenham.

Mai mult, jucătorul african în vârstă de 31 de ani a ajuns pe locul 4 în topul celor mai buni marcatori din istoria Sevillei, la egalitate cu Davor Suker, care în perioada 1992-1997 a înscris 90 de ori pentru concitadina lui Betis. Kanoute şi fostul internaţional croat sunt cei mai buni marcatori străini ai Sevilliei, fiind depăşiţi în topul al-time al golgheterilor clubului andaluz doar de Guillermo Campanal, Juan Arza şi "Pato" Araujo.

NewsIn

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
 •  06 Aprilie 2009, 15:19

felicitari pentru articol........ chestiile astea statistice sunt foarte rare..desi sunt foarte cautate de cititori...

 •  06 Aprilie 2009, 14:29

Un atacant solid, credincios si tehnic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează