INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC SEVILLA

Luis Fabiano: "Lupta la titlu e mai deschisă ca niciodată"

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Atacantul Sevillei Luis Fabiano e optimist în privinţa şanselor echipei sale de a se clasa pe unul dintre primele locuri în  Primera. Mai mult, vîrful se gîndeşte chiar la titlul de campion în Primera Division

"Acum putem conta pe jucători importanţi, iar asta se va vedea, vom redeveni Sevilla de la începutul sezonului. Am suferit mult din cauza accidentărilor, sînt convins că vom începe să cîştigăm meciuri importante, vom avea evoluţii din ce în ce mai bune.

Toate echipele au avut de suferit din cauza accidentărilor, iar acum, cînd şi Barcelona trece printr-o perioadă delicată din acest punct de vedere, cred că lupta e mai deschisă ca niciodată.

E un 2010 bun pentru noi, jucăm în Liga Campionilor, avem posibilitatea de a cîştiga un trofeu şi stăm bine şi în campionat. Avem toate premisele să facem ceva măreţ anul acesta. Trebuie să găsim soluţii pentru a redeveni Sevilla pe care fanii o iubesc, care îşi creează multe ocazii de gol. E dureros să fii fluierat de fani, dar e normal. Suporterii vor să vadă o echipă care joacă bine. Sîntem primii care îşi doresc să evolueze bine, dar rivalii ne cunosc şi ştiu ce trebuie să facă pentru a ne împiedica să ne creăm ocazii. Vom găsi soluţia pentru a redeveni cei mai buni"

Vrea să joace în finala Cupei

Luis Fabiano ar putea rata finala Cupei Regelui, pentru că e posibil să plece cu naţionala la Mondialul din Africa de Sud. "Vreau să joc în finala Cupei, nici nu mă gîndesc să nu joc, dacă depinde de mine, voi fi pe teren".

Despre adversarul Sevillei din Liga Campionilor, CSKA Moscova, Luis Fabiano a spus: "Întotdeauna e dificil să joci la Moscova, din cauza frigului, dar cred că îi putem învinge pe ruşi chiar şi aşa".

sursa: marca.com

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează