INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Mikel Arteta, furibund după Manchester City - Arsenal: „E foarte îngrijorător”

Mikel Arteta/ foto Imago Images
Mikel Arteta/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 09:17 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 09:46

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost extrem de nervos după remiza cu Manchester City, scor 2-2, în etapa #5 din Premier League.

Arsenal a jucat cu om în minus încă din minutul 46, după ce Trossard a fost eliminat. Jucătorul belgian a văzut al doilea cartonaș galben pentru că a lovit mingea nervos, după ce Michael Oliver dictase un fault.

Arteta l-a acuzat pe „central” că a judecat diferit două faze diferite. Doku lovise și el mingea când aceasta nu era în joc, iar belgianul lui City nu a primit galben. Apoi, antrenorul spaniol a explicat că a fost forțat să se apere pe tot parcursul reprizei secunde, jucând în 10 oameni pe Etihad.

Mikel Arteta, furibund după Manchester City - Arsenal: „E foarte simplu”

„Au fost două incidente foarte asemănătoare. În special, unul a fost foarte diferit, pentru că a avut un rezultat diferit, care te obligă să joci un joc pe care nimeni nu a vrut să îl vadă. Nu vorbesc despre nimic - spun doar ce s-a întâmplat. Cred că este foarte evident. Nu am nevoie să vorbesc despre asta. Cred că este foarte clar. Este foarte evident, sper că ceea ce cred 100% dintre oameni.

Nu e treaba mea să vin aici și să judec ce s-a întâmplat. Treaba mea este să supraviețuiesc în cel mai dificil mediu pe care îl poți avea în fotbal (n.r - în 10 oameni în deplasare la Man City) pentru 55 de minute.

+4 FOTO

Să fac lucrurile pentru a supraviețui a fost treaba mea. Restul este în afara muncii mele și este deja a doua oară când sa întâmplat în cinci jocuri, ceea ce este foarte, foarte îngrijorător. Vrei să vezi cea mai bună variantă a Premier League. Înainte ca Trossard să lovească mingea, și Doku a făcut același lucru”, a declarat Mikel Arteta, potrivit Sky Sports.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”
Superliga
Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”
Lovitură teribilă pentru FCSB! Jucătorul crucial s-a accidentat și va lipsi o lună
Superliga
Lovitură teribilă pentru FCSB! Jucătorul crucial s-a accidentat și va lipsi o lună

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
ionica007
ionica007  •  23 Septembrie 2024, 10:07

Arteta fabuleaza... Trossard a primit al doilea galben pentru ca l-a lovit pe ''cetatean'' din spate, un fault clarissim care pentru cei care avem toate tiglele pe casa ne-a adus aminte de accidentarea lui Nesu. Faptul ca a lovit balonul dupa fluier a fost doar cireasa de pe tort. Arbitraj execrabil, cum de fapt ne-au obisnuit englezii: arbitrul a fost coautor la ambele goluri ale lui Arsenal. A destabilizat intreaga aripa dreapta a lui City la primul gol prin chemarea lui Walker la centru, apoi la cornere s-a facut ca nu vede obstructia mai mult decat evidenta la portar... Pacat de fotbalul care se joaca in Anglia cu asa panarame de arbitrii...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close