INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

N-a fost bun de Dinamo, dar la ŢSKA Sofia are mai multe goluri decît meciuri jucate!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 noiembrie 2012 17:11

Jucătorii transferaţi de Dinamo rar dau randament, însă un lucru e sigur: cum pleacă din Ştefan cel Mare, au performanţe individuale, cît şi cu echipa. Cel mai bune exemple sînt al albanezului Elis Bakaj, om de bază şi golgeter la Cernomoreţ Odessa, cu 4 goluri în 14 partide, dar şi al lui Michel Platini.

Brazilianul de 29 de ani a fost adus sezonul trecut la Dinamo ca un golgeter veritabil, numai că Platini nu doar că nu a marcat nici un gol, dar abia a prins opt partide, nici acestea ca titular.

Revenit la ŢSKA Sofia în această vară, Platini face furori. O bună perioadă de timp nu a putut evolua pentru "Steaua" Bulgariei din cauza vizei de muncă, însă cînd a început să o facă a marcat pe bandă rulantă.

În acest moment, Michel are 5 reuşite în 4 meciuri. Azi, în deplasarea de la Pirin Gotse Delchev, ŢSKA s-a impus cu 5-0, iar Platini a marcat de trei ori! În acest moment, ŢSKA Sofia este pe locul trei în campionat, lider fiind Ludogoreţ, formaţia lui Cosmin Moţi, urmată de Levski Sofia.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Băluță: „Sunt foarte bucuros că nu vom mai juca în Ghencea!”
Superliga
Băluță: „Sunt foarte bucuros că nu vom mai juca în Ghencea!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (16)
andystar
andystar  •  29 Noiembrie 2012, 06:07

INTR-UN CAMPIONATA CA AL BULGARIEI SE [POATE SA FIE BUN PLATINI ASTA !

1745flo
1745flo  •  28 Noiembrie 2012, 21:58
Postat de crucian pe 28 Noiembrie 2012, 17:45

Nu fi penibil. Dinamo o sa joace la fel ca pana acum, adica prost. Problema la Dinamo e de jucatori, nu de antrenor.

.penibili sunteti voi sa comentati de altii! Cate va da Chiajna vineri? ca am auzit ca Stan iar a zis ca nu face blat!

mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  28 Noiembrie 2012, 20:23
Postat de quittaro pe 28 Noiembrie 2012, 18:07

De Bakaj imi pare rau! In primul rand Ciubotariu ar fi trebuit sa i dea mai multe sanse si conducatorii sa aiba mai multa rabdare cu el! Este genul de mijlocas ofensiv, de creatie, necesar lui Dinamo. Platini poate ar fi fost util, dar nu in atac erau gaurile importante ci in aparare si la mijloc. In fine, degeaba vorbim... la ce strategii de transferuri au ai nostri conducatori...Mi-e si teama sa ma gandesc cu ce repatriere glorioasa ne mai incanta la iarna, prezentat drept mare transfer pe motiv ca "este dinamovist"!!

glumesti cu bakaj nu? pai ala nu e de valoarea becalianului c.munteanu. nu ar fi luat niciodata fata lui munteanu ca nu vrea clanul...bine ca a plecat baiatul ca altfel s-ar fi ratat.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează