INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Antrenorul Parmei, reproșuri pentru Mihăilă: „Mă aștept la mai multe de la el”

Roberto D'Aversa, antrenorul celor de la Parma, a comentat evoluțiile din ultima perioadă ale lui Valentin Mihăilă (21 de ani), extrema stângă a „cruciaților”. +8   FOTO
Roberto D'Aversa, antrenorul celor de la Parma, a comentat evoluțiile din ultima perioadă ale lui Valentin Mihăilă (21 de ani), extrema stângă a „cruciaților”.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 22:26 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 22:39

Roberto D'Aversa, antrenorul celor de la Parma, a comentat evoluțiile din ultima perioadă ale lui Valentin Mihăilă (21 de ani), extrema stângă a „cruciaților”.

„Mihăilă a venit accidentat aici. Cred că jocul său s-a îmbunătățit, dar mai are de progresat. A reușit să producă multe ocazii de poartă, însă trebuie să materializeze mai mult în fața porții”, a declarat Roberto D'Aversa în presa din Italia.

+4 FOTO

Valentin Mihăilă, anunțat titular în Parma - Inter

  • Parma - Inter se joacă joi, 4 martie, de la ora 21:45. Meciul contează pentru etapa #25 din Serie A.

Fără victorie de 16 meciuri, Parmei îi va fi extrem de dificil să întrerupă seria neagră la următorul meci. „Cruciații” primesc vizita liderului Inter, aflat în mare formă. Iar D'Aversa, antrenorul lui Man și Mihăilă, nu se va putea baza pe întregul efectiv.

Cei doi români din lot sunt disponibili, dar numai unul din ei pare să aibă șanse de a începe meciul ca titular. Este vorba despre Valentin Mihăilă, care a jucat din primul minut și la precedentele două partide, 2-2 cu Udinese și 2-2 cu Spezia. Gazzetta dello Sport îl anunță titular pe fostul jucător al Craiovei.

409 minutea adunat Valentin Mihăilă la Parma, în 9 meciuri. A marcat o dată, cu Lazio, în Cupă. Dennis Man are 91 de minute în tricoul „cruciaților”, adunate din 5 partide

Silviu Bogdan spune povestea negocierii transferului lui Mihăilă la Parma: „M-a supărat puțin Giovanni Becali atunci”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică și-a anunțat plecarea de la Rizespor: „Nu vreau să-mi pierd viața pe bancă!”

Rangers, o nouă victorie în Scoția! Ianis Hagi a fost rezervă, într-un meci în care Gerrard a fost eliminat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
albalbastru72
albalbastru72  •  04 Martie 2021, 13:00

Ziaristi de doi bani,ma voi stiti ce-i ala un repros?Luati dex-ul si vedeti sau mai bine lasati meseria asta ca e prea grea pentru voi.Macar faptul ca dupa acest ,,repros'' e anuntat titular nu va da un pic de gindit ca ati dat iar cu bita-n balta?

manole18
manole18  •  04 Martie 2021, 07:15
Postat de 81mada pe 03 Martie 2021, 23:36

Da de Man nu a zis nimic?

nu-si pierde timpul cu tepele

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  04 Martie 2021, 07:02

De cate ori citesc referirile celor de la Gazeta de sport la Mihaila impresia este mereu aceeasi: Valentin dezamageste crunt in Italia, este superficial si non valoare. De cate ori citesc comentariile italienilor observ mult mai multe laude decat atentionari. Oare, ce produce aceasta discrepanta de evaluare a lui Mihaila?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close