INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Paul Pogba a refuzat să joace pentru clubul nerecunoscut de FIFA

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2024, 20:30 / Actualizat duminica, 13 octombrie 2024 20:30

Paul Pogba, mijlocașul în vârstă de 31 de ani suspendat provizoriu în luna septembrie a anului trecut, după ce a fost depistat pozitiv la un test antidoping cu DHEA, a fost dorit de o echipă nerecunoscută de FIFA.

În februarie 2024, Tribunalul Național Antidoping din Italia a luat hotărârea de a-l suspenda pe Pogba timp de patru ani.

Perioada suspendării lui Pogba, redusă semnificativ

Cu toate acestea, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis să-i reducă suspendarea jucătorului lui Juventus de la 4 ani la 18 luni.

Astfel, Paul Pogba va putea reveni la antrenamente din luna ianuarie a anului viitor, iar începand cu luna martie, acesta va putea evolua în meciuri oficiale.

Pogba a fost abordat de o echipă din Rusia, nerecunoscută de FIFA

Francezul are un contract cu Juventus care este valabil până în vara anului 2026, însă mijlocașul central a fost informat că nu face parte din planurile lui Thiago Motta, iar ambele părți caută o soluție pentru rezilierea înțelegerii în următoarele săptămâni pentru ca Pogba să poată semna cu o altă echipă în calitate de jucător liber de contract.

După ce s-a confirmat faptul că discuțiile cu Olympique Marseille nu au existat, Foot Mercato a dezvăluit oferta primită de Paul Pogba.

Potrivit sursei menționate, campionul mondial din 2018 a fost ofertat de clubul Broke Boys Moscova pentru un posibil transfer.

Broke Boys este o echipă ce joacă în Medialiga, o competiție neoficială din Rusia formată în anul 2022, care este formată din echipe care includ diverse celebrități în loturile lor.

Fotbalistul francez nici nu a vrut să audă și a refuzat instant oferta primită, explicând foarte clar că dorința sa este aceea de a-și continua cariera de fotbalist profesionist.

Paul Pogba are un CV impresionant

De-a lungul carierei sale, Pogba a evoluat la două cluburi importante din Europa, și anume Juventus și Manchester United.

Alături de „Bătrâna Doamnă”, acesta a reușit să câștige 4 titluri de campion în Serie A, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Italiei. Mai mult decât atât, mijlocașul francez a disputat și o finală de Champions League, în sezonul 2014-2015, pierdută însă de Juventus în fața Barcelonei, scor 1-3.

Cu Manchester United, Pogba a reușit să cucerească Europa League și Cupa Ligii Angliei în sezonul 2016-2017.

De asemenea, mijlocașul de 31 de ani a strâns 91 de selecții în tricoul naționalei Franței, timp în care a reușit să cucerească Cupa Mondială din 2018 și UEFA Nations League, ediția 2020-2021.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„M-au păcălit, m-au mințit!” » Ciprian Tătărușanu, la ora adevărului: „Soția nu a crezut. I-am zis că avem o singură variantă”
Stranieri
„M-au păcălit, m-au mințit!” » Ciprian Tătărușanu, la ora adevărului: „Soția nu a crezut. I-am zis că avem o singură variantă”
Adrian Mititelu s-a dus după el în Emiratele Arabe Unite: „Respect”
Liga 2
Adrian Mititelu s-a dus după el în Emiratele Arabe Unite: „Respect”
După 8 luni în România, fotbalistul din Superliga exclamă: „În 7 ani la Praga nu am simțit așa ceva!”
Superliga
După 8 luni în România, fotbalistul din Superliga exclamă: „În 7 ani la Praga nu am simțit așa ceva!”

Croatul revenit în România după mai mulți ani a sesizat câteva detalii: „Este mai scump! Dar ați avansat mult”

Elisabeta Lipă a amânat pentru o dată incertă întâlnirea cu foștii mari performeri care cer actualizarea rentelor viagere


Comentarii (1)
WelshW
WelshW  •  13 Octombrie 2024, 20:57

incredibil ca *** nu a fost exclusa pe viata din fotbal. si asa a facut enorm de multi bani,ce-i mai trebuie?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează