INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Ultrașii lui Dinamo Kiev nu opresc războiul cu Mircea Lucescu: „Poate să câștige și Liga Campionilor la Kiev, tot îi vom cere să plece!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 12:23 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 13:12

Facțiunea radicală White Boys Club a lui Dinamo Kiev anunță că vor continua acțiunile împotriva lui Mircea Lucescu: „motivul hotărârii noastre nu are legătură cu calitățile profesionale ale românului, ci cu cele umane. Care, categoric, nu ne plac. Nu ne vom schimba decizia indiferent câte trofee va cuceri”.

Într-un sezon neașteptat de bun, în care a răsturnat toate calculele lui Șahtior și ale presei ucrainene, Mircea Lucescu poate câștiga trei trofee la Dinamo Kiev. A cucerit deja Supercupa (3-1 cu Șahtior), la startul stagiunii, are titlul în proporție de 99% (10 puncte avans cu doar patru etape rămase de jucat) și a calificat echipa în finala Cupei, cu Zoria.

Portarul lui Dinamo Kiev: „Numai proștii nu își schimbă părerea"

Miercuri, la semifinala cu Ahrobiznes (3-0), antrenorul în vârstă de 75 de ani a avut un schimb de replici contondent cu ultrașii alb-albaștri pe stadionul din Ternopil. L-au insultat și i-au strigat „Lucescu, go away", iar el s-a întors nervos: „Voi nu sunteți Dinamo!".

Portarul Gheorghi Bușcian le-a spus fanilor radicali că „numai proștii nu își schimbă părerea". Și Jozsef Szabo, ex-tehnician al kievenilor, a declarat: „Dacă Dinamo face eventul, ce mai vor ultrașii? Ei nu vor să uite că Lucescu a antrenat-o pe Șahtior și, din cauza asta, n-ar trebui să fie la Dinamo."

Ultrașii: „Un antrenor la care nu ne gândeam nici în cel mai urât coșmar"

Facțiunea ultra White Boys Club a răspuns. „Motivul hotărârii noastre nu are legătură cu calitățile profesionale ale românului, ci cu cele umane. Care, categoric, nu ne plac. Nu ne vom schimba decizia indiferent câte trofee va cuceri. Chiar dacă va câștiga Liga Campionilor la Kiev, tot se va auzi în tribune «Pleacă, Lucescu!»", a comunicat WBC.

Suporterii nu s-au oprit: „Jucătorii susțin că avem nevoie de rezultate. Da, e adevărat. Am obosit să pierdem mereu în fața principalului rival și să ratăm titlul cu mult înainte se sfârșitul campionatului. Am obosit să nu jucăm nimic pe teren, am obosit de eternele promisiuni goale că se va schimba ceva. Dar cu ce preț? Crede cineva serios că noi vom fi fericiți cu succesul unui antrenor la care nu ne gândeam nici în cel mai urât coșmar? Că vom accepta un tehnician asociat cu ura din derby? Că vom suporta atacurile lui continue din presă?".

Concluzia lor? „Lucescu nu are ce căuta la Dinamo Kiev! E opinia noastră și ne-o vom apăra la fiecare meci".

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu:

VIDEO Lucescu, aproape de event în Ucraina! + Răbufnire la final: ce le-a strigat fanilor care l-au insultat

EXCLUSIV De ce a rămas Mircea Lucescu mai mult pe teren, după derby-ul cu Șahtior: „Și antrenorii sunt oameni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  23 Aprilie 2021, 19:08
Postat de Pompiliu Bota pe 23 Aprilie 2021, 17:14

Stra Luce Ntori de Nord a facut minuni pentru fotbalul albanez si irlandez ! Iata de ce are cate o statuie la Tirana si in Irlanda de Nord ! In schimb, fotbalistii de geniu Belodedici, Lacatus, Majaru, T. Stoica so on nu au fost selectionati in nationala geniului fotbalului modern de-a latu si inapoi. Cand ne va explica Nea Ovi de ce am ratat calificarea la Campionatul Mondial din Mexic si de ce a fost desfiintata Gheata de Aur: Camataru - Mateut sau invers !?

Nu chiar asa !! Ani de zile, pe cand o antrena pe Sahtior, i-a jignit, i-a persiflat, i-a acuzat de blaturi si i-a banuit ca toti arbitri ar fluiera pentru Dinamo Kiev !! Crezi ca adevaratii suporteri din Kiev pot uita aceste lucruri !!

974595099240315
Vasile Lascar  •  23 Aprilie 2021, 17:24

Asa ultrasi patimasi, nedrepti, mincinosi si nenorociti nu-i nicaieri in lume...acestia cu siguranta sunt tradatori de neam...sunt niste nimeni pentru ca presa ucrainiana sa-i scoata in fata...de aceia fac aceste anormalitati...totul pentru a iesi in fata...!

887888274661367
Pompiliu Bota  •  23 Aprilie 2021, 17:14

Stra Luce Ntori de Nord a facut minuni pentru fotbalul albanez si irlandez ! Iata de ce are cate o statuie la Tirana si in Irlanda de Nord ! In schimb, fotbalistii de geniu Belodedici, Lacatus, Majaru, T. Stoica so on nu au fost selectionati in nationala geniului fotbalului modern de-a latu si inapoi. Cand ne va explica Nea Ovi de ce am ratat calificarea la Campionatul Mondial din Mexic si de ce a fost desfiintata Gheata de Aur: Camataru - Mateut sau invers !?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează