INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

VIDEO Răzvan Lucescu a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Mircea Lucescu despre echipa națională: „I-am zis un singur lucru”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de , , - Publicat luni, 02 septembrie 2024 18:45 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 19:23

Răzvan Lucescu (55 de ani), antrenorul lui PAOK, a revenit în România în contextul în care campionatele s-au întrerupt din cauza meciurilor echipelor naționale. Tehnicianul român a vorbit în premieră despre instalarea lui Mircea Lucescu pe banca echipei naționale.

Cei doi au purtat un dialog aseară, imediat după ce PAOK s-a impus pe terenul lui Atromitos, scor 2-1. Răzvan Lucescu a dezvăluit faptul că tatăl lui este schimbat total după ce a acceptat să devină selecționerul României. El a precizat singurul lucru pe care i l-a spus după ce a luat această decizie.

VIDEO. Răzvan Lucescu, la revenirea în România: „Am simțit un entuziasm extraordinar din partea tatălui meu”

Întrebat dacă l-a sfătuit să nu accepte postul de selecționer, Răzvan Lucescu a oferit un răspuns care a stârnit zâmbete: „Eu nu-mi aduc aminte, dar dacă el așa a zis, așa este.”

Apoi a explicat dialogul pe care l-a avut cu tatăl său duminică seara: „Am vorbit aseară cu el, eu eram după meci, foarte tensionat, cu atât mai mult având în vedere ceea ce s-a întâmplat (n.r. - PAOK a câștigat pe final).

De obicei povesteam, mă întreba sau îmi spunea el ceva despre meciul meu și mă enerva și mai tare. Simțeam presiune și mai mare.

Ieri am vorbit 15 secunde despre meci și 20 de minute a vorbit doar el. Am simțit un entuziasm extraordinar și am simțit că este un om cu o motivație foarte puternică. Singurul lucru pe care i l-am zis a fost: «Bucură-te cât poți de această experiență! Nu ține cont de nimic, bucură-te, trăiește pentru că văd că ești un alt om!»”, a declarat Răzvan Lucescu la aeroport.

VIDEO. Răzvan Lucescu, deranjat de arbitrajul din Grecia: „Cineva are un interes să ne oprească”

Antrenorul lui PAOK a criticat din nou arbitrajul din Grecia. Chiar dacă a semnalat acest aspect de mai mulți ani, nu s-a schimbat nimic, iar PAOK este dezavantajată în continuare, ceea ce îl nemulțumește.

„E un început foarte bun de campionat. Avem o perioadă extraordinară pentru că putem integra și jucătorii noi, ne putem ocupa de toate schimbările care au fost, prea multe din punctul meu de vedere pentru o echipă campioană.

Asta este strategia clubului, trebuie să mă adaptez și să reconstruim o echipă care să fie în stare să câștige meci după meci. Nouă ni s-a furat un campionat, ni s-a luat într-un mod incredibil, în continuare PAOK este echipa care va fi furată.

Suntem vulnerabili în fața arbitrajului, nu suntem echipa din Atena, trebuie să avem o mentalitate de trei ori mai puternică decât celelalte echipe. Avem de luptat și împotriva arbitrilor.

Cineva are un interes să ne oprească, să ne blocheze. Noi încercăm să jucăm pe teren, să dăm totul și să avem un spirit de luptă total. Nu știu de ce, asta este istoria fotbalului din Grecia. Am tot tras semnale de alarmă, lumea a înțeles, acceptă, nu le convine celor care sunt de partea cealaltă. Mă atacă personal, dar n-au argumente să blocheze ceea ce spun eu. Eu spun doar realitatea”, a adăugat Răzvan Lucescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Campionate
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Tenis
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează