INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Steven Gerrard, laude pentru Ianis Hagi după ultimul meci al lui Rangers: „A înțeles asta”

Steven Gerrard și Ianis Hagi
Foto: Imago
Steven Gerrard și Ianis Hagi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 18:51 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 19:07

Rangers, campioana Scoției, a învins-o pe St. Mirren, într-un meci din etapa 10 a campionatului, scor 2-1, în care Ianis Hagi (23 de ani) a fost titular și a obținut un penalty. La finalul partidei, Steven Gerrard, antrenorul scoțienilor, l-a lăudat pe mijlocașul român.

Legenda lui Liverpool l-a lăudat pe Ianis pentru modul cum s-a adaptat fotbalului din Scoția și că „a devenit bărbat”.

„Ianis a venit la noi foarte tânăr, e în continuare tânăr, dar e important că noi am putut să schimbăm anumite lucruri la el. A înțeles în ce fel de campionat vine, a înțeles că trebuie să fie curajos și puternic și să devină un bărbat adevărat”, a declarat Steven Gerrard.

Ianis Hagi, decisiv în St. Mirren - Rangers. Românul a obținut un penalty

St. Mirren a deschis scorul în minutul 4 prin Ronan, care a profitat de o greșeală a lui Lundstram. Irlandezul a șutat superb, din afara careului, spre vinclul porții. 

Ianis Hagi a trecut pe lângă gol în minutul 32, când portarul Alnwick i-a respins în corner șutul care se îndrepta spre colțul lung. 5 minute mai târziu, mijlocașul român a fost din nou aproape de gol, dar șutul său a fost blocat accidental de unul dintre coechipieri.

În minutul 40, Ianis a obținut un penalty pentru Rangers, fiind faultat în careul advers de Alan Power după un dribling scurt în fața acestuia. Kemar Roofe a transformat fără emoții și a egalat, dar acela nu avea să fie ultimul gol din prima parte. Trei minute mai târziu a punctat și Alfredo Morelos, din centrarea lui Tavernier. 

Până la pauză, Ianis a mai fost periculos o dată. În minutul 45+1, Alnwick i-a apărat șutul de la distanță, cu dreptul. În a doua repriză, Ianis Hagi nu a fost la fel de periculos. El le-a dat emoții oponenților doar în minutul 60, când a șutat puternic, dar un adversar a blocat execuția mijlocașului român.

Ianis a fost înlocuit cu Scott Arfield în minutul 78.

Cu cele trei puncte obținute astăzi, Rangers urcă pe locul 1 în campionatul Scoției, având 23 de puncte după 10 etape, 3 peste Hearts și Dundee United, 4 peste Celtic.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Lazio, făcută praf de fiul lui Simeone la primul meci stagional al lui Ștefan Radu! „Poker” de senzație

Observația lui Ilie Dumitrescu după prima repriză din Barcelona - Real Madrid: „Aici s-a făcut diferența”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Handbal
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează