INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

LIVE ORA 17:00 Tottenham - Brentford, duel din runda a 5-a în Premier League » Șansele lui Drăgușin + echipele probabile

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 11:36 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 13:02

Tottenham și Brentford, echipele pregătite de Ange Postecoglou și Thomas Frank, se vor întâlni în această după-amiază, de la ora 17:00, pe Tottenham Hotspur Stadium din Londra, într-un meci din etapa a 5-a a noului sezon de Premier League. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PrimaSport4 și DigiSport4.

Meciurile etapei #5 din Premier League

Tottenham - Brentford » LIVE de la ora 17:00

Tottenham - Brentford » Echipe probabile:

Tottenham (4-3-3): Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Bentancur, Maddison, Kulusevski - Johnson, Solanke, Son
Antrenor: Ange Postecoglou

Brentford (5-3-2): Flekken - Ajer, Collins, Pinnock, Van den Berg, Lewis-Potter - Janelt, Norgaard, Carvalho - Mbeumo, Schade
Antrenor: Thomas Frank

Stadion: Tottenham Hotspur Stadium (Londra)
Arbitru: John Brooks

Început modest de sezon pentru echipa lui Drăgușin

Trupa pregătită de australianul Ange Postecoglou a acumulat doar 4 puncte în primele 4 partide disputate până acum în noul sezon de Premier League, ocupând astfel poziția a 13-a în clasament.

În prima etapă, Tottenham a remizat pe terenul nou promovatei Leicester, 1-1, urmând ca în runda a doua să obțină prima și singura victorie până în momentul de față în noua stagiune internă, 4-0 pe teren propriu cu Everton.

În ultimele două etape, cei de la Spurs s-au văzut învinși de fiecare dată (1-2 cu Newcastle și 0-1 cu Arsenal).

Radu Drăgușin, titular cu Coventry in Cupa Ligii Angliei

Fundașul român a fost titular într-o singură partidă disputată de Tottenham în acest sezon de Premier League, și anume înfrângerea suferită împotriva celor de la Newcastle. Atunci, Drăgușin a beneficiat de faptul că olandezul Micky van de Ven a fost accidentat.

A doua titularizare pentru „dragon” din acest sezon a avut loc în partida disputată de Tottenham în Cupa Ligii Angliei, împotriva divizionarei secunde Coventry. Trupa lui Postecoglou s-a impus cu 2-1, iar Drăgușin a fost integralist.

Cu toate acestea, presa britanică nu-l vede pe Drăgușin titular în partida cu Brentford, fiind preferat în continuare cuplul Romero - van de Ven.

Brentford, gol după 23 de secunde în meciul cu Manchester City

De cealaltă parte, formația pregătită de Thomas Frank ocupă locul al 9-lea în clasamentul din Premier League, cu 6 puncte după primele 4 etape.

„Albinele” au două victorii (2-1 cu Crystal Palace și 3-1 cu Southampton) și două înfrângeri (0-2 cu Liverpool și 1-2 cu Manchester City).

În duelul cu Manchester City, disputat weekend-ul trecut, elevii lui Thomas Frank au reușit să deschidă scorul după doar 23 de secunde de la fluierul de start al partidei, grație reușitei lui Yoane Wissa.

Cu toate acestea, trupa lui Guardiola a întors soarta partidei prin cele două goluri marcate de Haaland și astfel au obținut toate cele trei puncte.

Clasament Premier League:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează